Kanser hastaları için mucizevi çözüm gündemde! Amerikan Pensilvanya Üniversitesi'nde kanser hastalıkları için yeni bir tedavi yöntemi geliştirildi! Abromson Onkoloji Merkezi'ndeki bilim insanları, kanser hastalığı için 1 saniyeden daha da kısa süren proto

Kanser hastaları için mucizevi çözüm gündemde! Amerikan Pensilvanya Üniversitesi'nde kanser hastalıkları için yeni bir tedavi yöntemi geliştirildi! Abromson Onkoloji Merkezi'ndeki bilim insanları, kanser hastalığı için 1 saniyeden daha da kısa süren proton radyasyon terapi etkinliği çalışmalarını doğruladı! Bu yeni yöntem tüm Dünyada kanser için yeni bir umut olacak! Kanser hastalıklarının tedavisi 1 saniye sürebilir! Detaylar haberimizde...



Amerika'daki Pennsylvania Üniversitesi Abramson Onkoloji Merkezi'nde çalışan bilim insanları Kanser hastalıklarının tedavisi için yepyeni bir yöntem keşfetti! Şuan için hastalar üzerinde uygulanmayan tedavi yöntemi, eğer testleri geçip uygulama geçerse, Kanser hastalıkları 1 saniyeden kısa sürede tedavi edilecek. Bilim insanları, proton radyasyon terapi etkinliği ile kansere çare olacaklar! 



Pensilvanya Üniversitesi Abraham Onkoloji Merkezi bilim insanları, proton radyasyon terapi etkinliği çalışmalarını doğrulamış durumda. Ancak şuan için bu yöntemin hastalar üzerinde deneme sürecine dair bir takvim belirlenmedi ve kamuoyuyla paylaşılmadı. Kanser hastalığının tedavisinde bu yönteme geçilmesi halinde yan etkiler en az 3'te 2 oranında azalacak ve haftalar alan tedavi süreci 1 saniyeden bile daha az sürecek! 

Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor! Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor!


YENİ YÖNTEM İLE KANSER 1 SANİYEDE TEDAVİ OLACAK



Yeni yöntem hayata geçebilirse haftalar süren onkoloji - kanser tedavisi süreci sadece 1 saniye hatta 1 saniyeden daha kısa sürecek! Özellikle erken teşhis - geç teşhis gibi kanser hastaları için büyük önem taşıyan Zaman kavramı 1 saniyelik tedavi ile hasta lehine sürecek.