Karantina Otobüsünden Polis Eşliğinde Alınan Yolcu Kim? Adı ne? Kimin Kızı çok merak ediliyor.  Neredeyse tüm ülkeleri etkisi altına alan ve bulaşıcılığı oldukça kuvvetli olan corona virüs yayılmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak! Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak!

Karantina Otobüsünden Polis Eşliğinde Alınan Yolcu Kim? Adı ne? Kimin Kızı çok merak ediliyor. Neredeyse tüm ülkeleri etkisi altına alan ve bulaşıcılığı oldukça kuvvetli olan corona virüs yayılmaya devam ediyor. Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra birçok ülkeye sıçrayan ve şu sıralar Avrupa ülkelerinde ölümlere sebep olan corona virüs Türkiye'de de ortaya çıktı. İlk vakanın ardından tedbir almaya başlayan sağlık bakanlığı vaka sayısı çoğalınca önlemleri attırdı. Özellikle yurt dışından ülkeye dönen vatandaşlar için 14 günlük karantinanın çok önemli olduğunu söyleyen Fahrettin Koca bu konuya dikkat edeceklerini söylemişti.





Bu akşam da yurt dışından gelen vatandaşlarımızın olduğu ve karantinaya götürülen otobüs durduruldu. Normalde 14 gün boyunca karantinada kalacak olan ayrıca corona taramasından geçecek olan kişilerden biri otobüsten indirildi ve polis eşliğinde götürüldü. Bu anların kaydedilmesi ve sosyal medyaya düşmesinin ardından Karantina Otobüsünden Polis Eşliğinde Alınan Yolcu Kim? Adı ne? Kimin Kızı her yerde aranmaya başladı.





KARANTİNA OTOBÜSÜNDEN ALINAN YOLCU KİM?



Otobüsten indirilen yolcunun Güzide Sofi olduğu iddia edildi. Nereye götürüldüğü belli olmayan Sofi, niçin otobüsten alındı merak ediliyor.