Astroloji uzmanları tarafından hazırlanan Kasım ayı burç yorumları açıklandı. Peki, Kasım ayı burç yorumlarına göre aşk, sağlık ve finansal konularda burçları neler bekliyor? Kasım ayının en şanslı burçları hangileri olacak? Kasım ayında hangi burç neler

Astroloji uzmanları tarafından hazırlanan Kasım ayı burç yorumları açıklandı. Peki, Kasım ayı burç yorumlarına göre aşk, sağlık ve finansal konularda burçları neler bekliyor? Kasım ayının en şanslı burçları hangileri olacak? Kasım ayında hangi burç nelere dikkat etmelidir? İşte detaylar…

Kasım ayı boyunca gökyüzünde hareketli anlar yaşanmaya devam edecek. Lakin, Ekim ayına kıyasla çok daha yumuşak geçişlerin olacağı ve sorunların azalmaya başladığına tanıklık edeceğiz. Kasım ayının ilk haftasında yılın son Merkür Retrosu da bitmiş olacak. 3 Kasım’da Merkür Retrosu’nun etkilerinin ortadan kalktığını hissedebilirsiniz.  Astroloji uzmanlarının hazırladığı Kasım ayı burç yorumlarını sizler için bir araya getirdik.

Koç burçları için Kasım ayının ana gündem maddesi finansal konular olacaktır. Koç burcunun yönetici gezegeni Mars, gerileme hareketine 14 Kasım’da son veriyor. Bu gelişme finansal konularda elinizin rahatlamasını sağlayacaktır. Özellikle birikim planları yapanlar için yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. 9-15-16-19 Kasım tarihlerine dikkat etmeniz gerekebilir. Özel hayatınızda iletişim ve ego çatışmaların yaşanabileceği bu tarihlerde hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz.

Boğa burçları için Merkür Retrosu’nun sona ermesi önemli etkilere sahip olacaktır. 3 Kasım’dan itibaren kişisel gelişim konularına olan ilginiz artmaya başlayacaktır. Hayatınızda hızlı bir dönem başlayabilir. Ani kararlar almaya meyilli olacağınız bu süreçte iş ve kariyerinizde yükselmek için hamle yapacaksınız. 15 Kasım’daki Yeni Ay’ın etkilerini yoğun şekilde hissederek karar alma aşamasına ulaşacaksınız. Aşk hayatınızda ise evlilik planlamaları gündeme gelebilir. Partneri bulunanlar ise sorunlarını çözmek için daha istekli olacaktır. Enerjinizin artması hem iş hem de özel hayatınıza olumlu yönde yansımaya başlıyor.

İkizler burçları için Kasım ayında aşk ve kariyer konuları öne çıkıyor. Merkür Retrosu’nun sona ermesiyle birlikte duygu ve düşüncelerinizi doğru şekilde ifade etmeye başlıyorsunuz. Duygularınızdan emin olmak için partnerinizi denemek isteyebilirsiniz. Kariyer alanında ise Mars’ın duraklamasıyla birlikte dağınıklık sona eriyor. 10 Kasım’da Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle iş alanında gelişmeler yaşanacaktır. Harekete geçmek için beklemenize gerek kalmayacaktır. Yeni projeler ve yatırım ortaklıkları gündeminize girebilir. Yeni Ay döneminde dikkatli adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmemeye dikkat etmelisiniz. Finansal konularda daha şanslı olacağınız bir süreç yaşayacaksınız.

Yengeç burçları için 14 Kasım’dan sonra kariyer ve iş alanında önemli gelişmeler yaşanacaktır. Zira, Mars iki buçuk ay boyunca Yengeç burcunda gerileme hareketini sürdürdü. Enerjinizi doğru kullanmakta zorluk yaşadığınız, odaklanma ve dikkat eksikliği problemlerinin olduğu bir süreç geçirdiniz. Şimdi ise bütün bunlar sona eriyor. Güçlü bir şekilde ayağa kalkalarak yüksek enerjiniz sayesinde kariyerinizde basamak atlayabilirsiniz. Yeni Ay ile birlikte sosyal hayatınızda da canlılık artacaktır. Lakin, Kasım ayında odaklanacağınız nokta kariyeriniz olacak. Finansal konulardaki sıkıntılarınız sona ermeye başlıyor.

Aslan burçları için Kasım ayı yoğun tempoda geçecektir. Kariyer, iş, seyahat ya da eğitim alanlarında yeni gelişmeler meydana gelebilir. Lakin, ayın ilk yarısında Dolunay’ın etkilerini hissetmeye devam edeceksiniz. Özellikle anne tarafınızdaki ilişkilerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Merkür Retrosunun sona ermesiyle aile içi ilişkilerinizdeki sorunlar geride kalmaya başlayacaktır. Özellikle finansal konulardaki önünüze fırsatlar çıkabilir. İletişim problemlerinizi çözüme kavuşturmanız huzuru bulmanızı sağlayacaktır. Enerjiniz artacağı için insan ilişkileriniz daha sağlıklı ilerlemeye başlayacaktır. Egonuzu besleyecek, hırslarınızın artmasını sağlayacak iş imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Başak burçları için gelecek planlarının öne çıktığı bir ay yaşanacaktır. Parasal konulardaki hırslarınız artmaya başlıyor. Merkür Retrosu’nun sona ermesi finansal kazançlarınızı artırmanızı sağlayacaktır. Bu alandaki sorunlarınız bitiyor. Lakin, gelir ve gider dengesini kurmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. 9-15-16 Kasım tarihlerinde dikkat etmelisiniz.30 Kasım’daki Dolunay ile birlikte kariyer evinizde yeni bir pencere açılacaktır. Yakın çevrenizin desteği sayesinde yeni iş imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz. Hayat enerjinizi yüksek tutmaya çalışmanız gereken Kasım ayı finansal açıdan verimli bir döneme tekabül edecektir.

Terazi burçları için Kasım ayının ana gündem maddesi ilişkiler olacaktır. Özel ilişkiler ve aile içi ilişkilerin öne çıkacağı bu süreçte finansal olarak da rahatlamaya başlıyorsunuz. Mars’ın düzene girmesiyle birlikte gelirleriniz de artış gösterecektir. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişim problemlerinizi çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. Aşk konusunda ise 15 Kasım’dan itibaren şansınız dönmeye başlayacak. İlişkilerinizdeki güven sorunları geride kalıyor. Lakin, 9 ve 15 Kasım tarihlerinde partnerinize karşı daha özenli ve anlayışlı davranmanız gerekebilir. 30 Kasım’daki Dolunay döneminde ani kararlar almamaya dikkat etmelisiniz. Eğitim ve ticaret alanlarında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Akrep burçları için aşk ve ilişkilerin öne çıkacağı bir süreç yaşanacaktır. 31 Ekim’deki Dolunay’ın etkilerini 14 Kasım’a kadar hissetmeye devam edeceğiz. Bu süreçte duygusal olarak yorulduğunuzu düşünebilirsiniz. Merkür, Akrep burçlarının kadersel alanındaki hareketini sürdürecek. Bu yüzden hayatınızla ilgili temel kararlar almamaya dikkat etmelisiniz. Gelecek planlarınızın şekillenmeye başladığı bu süreçte taşınma gibi konular gündeme gelebilir. İletişim problemlerinizi çözüme kavuşturmaya başlıyorsunuz. 14 Kasım’dan sonra çok daha rahat bir nefes alabileceksiniz. Finansal konularda ise acele etmemeye, yeni ortaklıklara imza atmadan önce 30 Kasım’ı beklemeye çalışmalısınız. 12 Kasım’daki Jüpiter ve Plüton kavuşumu aile ve yuva evleriniz üzerinde etkili olacaktır. Sorumluluklarınızın artmaya başladığını hissedebilir, aile içindeki sorunları çözmek için hamle yapabilirsiniz.

Yay burçları için Kasım ayının ana gündem maddesi finansal konular olacaktır. 12 Kasım’dan itibaren tutkularınız ve hırslarınız artmaya başlayacaktır. Ahlak ve etik değerleri sorgulamaya başlayacağınız bu süreçte yeni iş atılımları yapmak isteyebilirsiniz. Jüpiter ve Plüton’un kavuşmasından dolayı şansınız artmaya başlayacaktır. Mars, aşk eviniz üzerinde etkiliydi. Gerilme hareketinin sona ermesiyle aşk alanında da verimli bir süreç yaşayacaksınız. 14 Kasım’daki Yeni Ay Yay burcunda meydana geleceğe için çok dikkat etmelisiniz. Bu süreçte radikal kararlar almamaya çalışmalı, süreci geri planda tamamlamaya çalışmalısınız. Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte güçlendiğinizi hissedeceksiniz.

Oğlak burçları için Kasım ayı boyunca sosyal çevre ve kariyer odaklı gelişmeler yaşanacaktır. Kariyer ve iş alanlarında Merkür Retrosu’ndan dolayı sorunlu bir süreç yaşamanıza neden olmuştu. İletişim sorunlarınızı geride bırakarak, kariyer alanınıza odaklanmaya başlıyorsunuz. Özellikle Venüs’ün destekleyici konumu sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. 21 Kasım’dan itibaren arkadaşlıklık ilişkilerinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. 30 Kasım’da ise hayatınızın merkezindeki insanla birlikte gelecek planlamaları yapabilirsiniz. İlişkilerle ilgili önemli kararlar almaya meyilli olacaksınız.

Kova burçları için kariyer alanında parlamaya başlıyorsunuz. Merkür Retrosu’nun sona ermesiyle birlikte hırslarınız artmaya başlıyor. Kariyer basamaklarını birer birer çıkabilirsiniz. Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz 14 Kasım’dan itibaren düzelmeye başlıyor. İşinize odaklanacağınız için sosyal hayatınızda durgunluk meydana gelebilir. Hayattaki önceliklerinizi belirleyeceğiniz için yükselme imkanınızda artıyor. Hırslarınıza yenik düşmemeye dikkat etmelisiniz. Kasım ayı içerisinde kendinize yatırım yapmaya başlıyorsunuz. 15 Kasım’da kariyer evinizde Yeni Ay yaşanacaktır.

Balık burçları için kişisel gelişim alanında gelişmeler meydana gelecektir. 3 Kasım’dan itibaren parasal işlerinizi yapılandırmaya başlayabilirsiniz. Borç alıp vermek için uygun bir dönem başlamış oluyor. Merkür para eviniz üzerinde etkiliydi. Bu durum sıkıntıların yaşanmasına neden olmuştu. Lakin, sona ermesiyle birlikte eliniz rahatlıyor. Arkadaşlık ilişkilerinizde de değişim hareketi başlıyor. Yeni insanlarla tanışmak isteyebilir, farklı ortamlara girerek sosyal çevrenizi genişletmeye çalışabilirsiniz.