Kendinizi adeta bir kitabın içinde gibi hissedeceğiniz Kefaret dizisi nerede çekiliyor? Yapımına 25 filmin üstlendiği ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay Mert Fırat oynadığı Kefaret nerede çekiliyor. Masalımsı bir hayattan adeta o hayatın kefaretini öder ce

Kendinizi adeta bir kitabın içinde gibi hissedeceğiniz Kefaret dizisi nerede çekiliyor? Yapımına 25 filmin üstlendiği ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay Mert Fırat oynadığı Kefaret nerede çekiliyor. Masalımsı bir hayattan adeta o hayatın kefaretini öder cesine savrulan bir kadınım hayatının anlatıldığı Kefaret nerede çekildiği konusunda merak eden izleyicimize özel haberimizde kefaret dizisi Türkiye'nin neresinde çekiliyor sorusunun yanıtına Araştırdık .

Araştırmacı yazar sanatçı Zülfü Livaneli'nin konstantiniyye Oteli romanından uyarlanmış hali ile karşımıza çıkacak olan masal gibi bir hayattan sıyrılıp zor bir hayata atılan bir öğretmenin hayatının anlatılacağı dizide bambaşka karakterler yer almakta. Peki kefaret nerede çekiliyor.


Kefaret nerede çekiliyor


Bu Akşam Bütün dikkatleri üzerine toplayacağa benzeyen Kefaret dizisi nerede çekiliyor Bir sahil kasabasına taşınan bir ailenin hayatının altüst olmasına ortaklık edeceğimiz kefaret dizisi genel olarak çekimlerinin İstanbul'da yapılacağını sizlere söyleyebiliriz . Özellikle de sakin alanlarda çekiminin yapıldığı kefaret dizisi için Özellikle de orman, Dere, göl kenarı gibi mekanlar seçilmiş. İstanbul'un az da olsa kalan doğal yerlerini kendine set edinen Kefaret dizisinde şehir ortamı olarak Sarıyer , Nişantaşı gibi ilçelerde setler oluşturulmuş.


Kefaret ilk bölümünde neler olacak


2 tane çocuğu bulunan Zeynep öğretmenin kocası ile birlikte süregelen mutlu hayatı herkese imrendirmek deydi . Tabii ki Bu Madalyonun görünen tarafıydı. Daha büyük mutluluk nasıl olur diye düşünürken Zeynep öğretmen Akaryakıt istasyonuna girdiği sırada kızının kaçırılması ile hayatından altüst olmasına şahitlik edeceğimiz Kefaret ilk bölümünde Doktor olan kocasının Meltem karakteri ile karşımıza çıkacak kişi ile aldattığını öğrenmesi ve Meltem'in eski kocasının kızını kaçırdığını da şahitlik olması üzerine Zeynep hayatının en zor dönemini yaşayacaktır . Bir inşaatın çatısına çıkan Zeynep kızının bulunması için feryat edecektir . Komiser Sinan rolü ile karşımıza çıkan Mert Fırat Zeynep'in her daim yanında olacaktır.

Sosyal medyada Kefaret dizisinin başrol oyuncularının birbirlerine yakışmadığı tabirleri süregelse de dizinin reytinglerini bakalım etkileyecek midir? Kefaret nerede çekiliyor sorusundan sonra sizler için Kefaret 1. bölüm neler olacak sorusunun yanıtını da paylaştık. Dizinin ilk bölümü yayınlaması ile Kefaret 1. bölüm izle linki de çok merakla araştırılacakken bakalım Arıza dizisi ile seyrin ne halde ilerleyecek.