Yarışma programlarıyla öne çıkan TV8; Doya Doya Moda ile reytinglerde üst sıraları zorluyordu. Moda konusunda birbirinden değerli ve popüler isimlerin jürilik yaptığı yarışma programında sürpriz bir gelişme yaşandı! Doya Doya Moda; bilhassa büyük beden

Yarışma programlarıyla öne çıkan TV8; Doya Doya Moda ile reytinglerde üst sıraları zorluyordu. Moda konusunda birbirinden değerli ve popüler isimlerin jürilik yaptığı yarışma programında sürpriz bir gelişme yaşandı!

Doya Doya Moda; bilhassa büyük beden yarışmacıları ile ekranlara farklı bir hava kattığından dolayı tercih ediliyordu. Ancak, yarışmanın bugüne kadar çok fazla izlenmesinde önemli bir yeri bulunan jüri üyelerinden Kemal Doğulu’nun programa veda edeceği haberlerine bilhassa sosyal medyada çok fazla yer veriliyor. Peki, gerçekten de Kemal Doğulu jürilikten ayrılıyor mu?

Doya Doya Moda’da Yaşanan Sürpriz Gelişme Nedir?


Doya Doya Moda programı; Kemal Doğulu başta olmak üzere Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Seray Sever gibi isimlerin jüri koltuğunda bulunduğu bir program olarak çok ciddi bir hayran kitlesine sahip! Ancak, programda beklenmeyen bir gelişmenin yaşanacağı söyleniyor. Henüz kesinleşmese de iddialara göre ünlü kuaför Kemal Doğulu; Doya Doya Moda programının jüri üyeliğinden ayrılacak.

Kemal Doğulu; hakkında çıkan bu iddialara uzun süre sessiz kalsa da yakın zamanda sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Buna göre, Doğulu’nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım bu iddiaların doğru olduğunu gösteriyor.

Herkesin bildiği üzere televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı; 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen isimli dijital kanalını yayına başlatmaya hazırlanıyor. Daha şimdiden birçok ismi transfer eden Ilıcalı’nın bir diğer sürprizi de Kemal Doğulu olacak gibi!

Kemal Doğulu Exxen’e Mi Transfer Oluyor?


Kadınlara yönelik olarak değişimlere hazır mıyız şeklinde bir paylaşım yapan Doğulu; yeni programı için başvuru adresi bilgisi de paylaştı. Kemal Doğulu’nun 2021 yılında Exxen platformunda başlayacak olan yeni projesinin adı Bu Ben Miyim olacak! Programın yapımcılığını Talya Prodüksiyon üstlenecek.

Programın detayları hakkında henüz bir bilgi yok! Ancak, programın çekimlerine yakın zamanda başlanması bekleniyor. Bunun yanı sıra, yarışmacı olarak programda yer almak isteyenler talya@talyaprodüksiyon.com e-posta adresine mail atabilirler. Sonuç olarak, Kemal Doğulu, yeni bir moda programı ile yakın zamanda karşınızda olacak!