Son dönemde Hande Erçel'le aşk yaşadığı konuşulan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, bugünkü Instagram canlı yayınından sonra araştırılmaya başlandı. Herkes Kerem Bürsin kimdir? Memleketi neresi gibi detayları merak etti.

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!
Son dönemde Hande Erçel'le aşk yaşadığı konuşulan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, bugünkü Instagram canlı yayınından sonra araştırılmaya başlandı. Herkes Kerem Bürsin kimdir? Memleketi neresi gibi detayları merak etti. Peki Kerem Bürsin kaç yaşında? Hadi gelin birlikte bakalım...

Yaz başından bu yana Sen Çal Kapımı'da başrol oynayan ve partneri Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddia edilen Bürsin, bu akşam Instagram'dan canlı yayın yaptı. Yayını Hande Erçel'le yapan Bürsin, flört aşamasında olduklarını müjdeledi. Bunun üzerine Kerem Bürsin'in biyografisi merak edildi.

Kerem Bürsin kimdir?

Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 2000 yılında babasının işleri dolayısıyla önce İskoçya’ya ardından 2002 yılında on beş yaşındayken ABD’ye taşınıp Teksas’a yerleşti. Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas’ta birçok konser verdi. Liseyi Teksas'da bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Boston’a taşındı ve Emerson College'da oyunculuk eğimi aldı.

Üniversite bittikten sonra da Los Angeles’a taşındı oyunculuk yapmaya başladı. Her yıl yaz tatillerinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi. Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten iki yıl oyunculuk eğitimi aldı. Kuzeninin düğünü için İstanbul’a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.

Kerem Bürsin ilk olarak 2013 yılında yayınlanan “Güneşi Beklerken” isimli dizide başrolde yer aldı. Emre Kınay ve Hande Doğandemir ile oynadığı dizi oldukça ilgi çekti ve ardından 2014 yılında Çağan Irmak'ın yönettiği “Unutursam Fısılda” adlı sinema filminde Mehmet Günsür, Hümeyra, Farah Zeynep Abdullah gibi isimler ile başrolü paylaştı.

2017 yılının başında ekranlara gelmeye başlayan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi kadrosunda da Ali Smith karakteri ile yeniden başrol oynamamıştır.

Kerem Bürsin şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Muhteşem İkili adlı dizide Mustafa Kerim Can nam-i diğer MKC karakterine hayat verdi. Yaşamayanlar dizisinde de oynadı. Ardından bir süre ekranlarda görünmeyen Bürsin, Sen Çal Kapımı'da oynuyor.

Kerem Bürsin 1.79 metre boyunda, 72 kilo ve İkizler burcudur. Uzun bir süre Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Bürsin, bu ilişkisinin ardından kalbini aşka kapattı.