Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının formatı değişti. Corona virüs nedeniyle konsept değişikliğine gidilen yarışma yayınlanaya devam edecek.

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının formatı değişti. Corona virüs nedeniyle konsept değişikliğine gidilen yarışma yayınlanaya devam edecek. Ancak normalde stüdyoda seyirci eşliğinde çekilen Kim Milyoner Olmak İster, virüs bitine kadar seyircisiz olarak çekilecek. Öte yandan yarışmada bir değişiklik daha oldu. Peki Kim Milyoner Olmak İster'de ne değişti?



Bir süre boyunca seyircisiz olaak çekilecek Kim Milyoner Olmak İster'de seyirciye sorma jokeri de "uzmana soru sorma jokeri"ne dönüştü. Yani yarışmada bir süre yarışna kişi bu jokeri kullanırsa 1 dakikalık sürede soruyu uzman kişiye sorup, doğru cevabı almak için çabalayacak. Hal böyle olunca Kim Milyoner Olmak İster uzman kim olacak? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Emeklilere bu ay ara zam müjdesi! Seçim öncesi 4100 TL seyyanen zam formülü Emeklilere bu ay ara zam müjdesi! Seçim öncesi 4100 TL seyyanen zam formülü




KİM MİLYONER OLMAK İSTER UZMAN KİM?



Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında uzmana soru sorma jokerindeki uzman kişi Arda Ayten olacak. Daha önce 12 sorunun tamamını bilip, 1 milyon TL'yi kazanan Arda Ayten uzman odasında oturacak.