TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Aleyna Çakır sahnesi işlendi. Daha önce Kırmızı Oda Melek olarak hikayesini anlatılan kişi Hayat olarak hayat okuluna atıldığı hikaye işlendi.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!
TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Aleyna Çakır sahnesi işlendi. Daha önce Kırmızı Oda Melek olarak hikayesini anlatılan kişi Hayat olarak hayat okuluna atıldığı hikaye işlendi. Kırmızı Oda'da çalışarak kazandığı paranın yüzünü bile görmediğini söyleyen Melek karateri nasıl Hayat olduğunu anlattı. Hergün dayak yiyeceksiniz diyerek ekran başındakiler hüngür hüngür ağladı.

Hergün dövüyor, görünen yerlerine vurmaz!

Kendisini ekmek teknesi olarak gören sevgilisinin her gün dayak yediği itiraf eden Hayat, yediği dayaklar tamamen Aleyna Çakır'ın yediği dayak sahneleriyle aynı oldu. Bu işin kurtuluşu yok diyerek doktora içini döktü. Bir gün meşhur olup o adamdan kurtulmak için yaşadığını dile getirdiği sahne de Aleyna Çakır'ın kurtulmak için yaşadıklarını anlattı.

Melek öldü Hayat Doğdu!



Kırmızı Oda dizisinde Melek ölerek Hayat olduğunu anlattı. Rafet amca dediği kişiyle yaşadıkları ve evden çıkmanın yasak olduğunu dile getirdi.

Anne ve babasının hikayesi de aynı!

Aleyna Çakır gibi anne ve babasından kaçan Melek, geceleri leş kokulu adamlara hizmet etmek ve dayak yeme hikayesi tamamen Aleyna Çakır'la aynı.

Asıl yüzünü gösterdi!

Aleyna Çakır'ın yaşadıkları gibi Meliha'nın kızı Melek'e yer verip ışıltılı dünyanın asıl yüzünü gösteren TV8, Kırmızı Oda ve Acun Ilıcalı takdir topladı.

Babam dövene kadar başkaları dövüyordu!

Kırmızı Oda'da Melek hiç eve dönmeyi düşündün mü sahnesinde "Benim için eve dönüş yolları çoktan kapanmıştı. Ama ben eve dönmek istemiyordum. Babam dövene kadar başkaları dövüyordu. Annem yerine de Rafet amca kapatıyordu beni eve" diyerek halinden şikayetçi olmaması Aleyna Çakır'ı anımsattı.

Kimi kimi şikayet edicem?

Sonunda herkesin kendisini suçlayacak olması ve ne olacak demesiyle Ümit Can Uygun serbest kalmasına, sorgulanmamasına isyan etti. Vururlar öldürürler kime ne? "Biz hayat kadınıyız da diğer kadınlar ne" sözleri ağlattı. Hakim bile öldürülen bizdense cezayı indiriyor demesi mahvetti.

İşte Ümit Can uygun sahneleri