Yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınan Kırmızı Oda dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınan Kırmızı Oda dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. Geçtiğimiz cuma 1. bölümüyle AB'de birinci, ABC1'de birinci ve Total'de üçüncü sırada olan Kırmızı Oda hala konuşulmaya devam ediyor. Oldukça zor bir günde dişli rakiplerle mücadele eden Kırmızı Oda beğenildi mi? Erken final yapar mı? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları kısaca yanıtladık.





Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin kadrosunda Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan bulunuyor. Gelelim dizisinin konusuna...

PTT pazartesi ödeme yapacak: Emeklilere 50.000 TL ödenecek! PTT pazartesi ödeme yapacak: Emeklilere 50.000 TL ödenecek!


Çekimleri İstanbul'da devam eden dizide psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. Kırmızı Oda'da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.





KIRMIZI ODA TUTTU MU? ERKEN FİNAL YAPAR MI



İlk bölümüyle dram yüklü hikayesi ve gerçek hikayelerden uyarlanmasıyla çok beğenilen Kırmızı Oda; şimdilik Fox TV'de Bay Yanlış dizisiyle reyting yarışına girdi. Bu yarıştan da izleyici kitlesi olan rakiplerine göre alnı ak çıkan yeni dizi, başarılı bir sonuç elde etti. Öte yandan ilerleyen haftalarda Kırmızı Oda; ATV'de Hercai, Kanal D'de Arka Sokaklar ve Star TV'de Babil dizisiyle de rekabet edecek. Peki Kırmızı Oda erken final yapar mı?



Bu durum önümüzdeki haftalarda ayyuka çıkacaktır. Çünkü dizilerin esas durumu 3-4 bölüm sonra ortaya çıkıyor. Bu nedenle de bir şeyler söylemek için çok erken 



Öte yandan kanallar dizilerin erken final yapıp yapmayacağına ilk 4 bölümden sonra karar veriyor. Yani Kırmızı Oda için böyle bir durum henüz söz konusu değil. Ancak dizi eleştiriler alır ve reytingleri düşerse tehlike çanları çalmaya başlayacaktır. 



Kırmızı Oda yeni bölümleriyle her cuma TV8'de...