TV8 ekranlarında beklenen Kırmızı Oda dizisi bugün başlıyor Şu sıralar günlerdir tanıtm fragmanlarının yayınlaması akabinde Kırmzı Oda yeni bölümünü, Kırmızı Oda konusu ve Kırmızı oda oyuncuları aramasını yapıyor. Bu akşam TV8'de türlü türlü hikayelerin

TV8 ekranlarında beklenen Kırmızı Oda dizisi bugün başlıyor Şu sıralar günlerdir tanıtm fragmanlarının yayınlaması akabinde Kırmzı Oda yeni bölümünü, Kırmızı Oda konusu ve Kırmızı oda oyuncuları aramasını yapıyor. Bu akşam TV8'de türlü türlü hikayelerin konu alınacağı ve bir pskolog ile hastasının aşkının anlatılacağı kırmızı oda dizisi başlıyor.Biz de merakla Kırmızı Oda dizisinin başlaması akabnde dizi hakkında araştırmalarımıza habrimizde yer vereceğiz.  Ünlü isim Binnur kaya da şu sırlar çok merak ediliyor ve Binnur Kaya kimdir soruları defalarca kere soruluyor.  Binnur Kaya'nın başrol oynayacağı ve bir psikoloğu canlandıracağı dizinin siğer oyuncuları ise Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan olarak biliniyor. 7



OGM Picures yapım imzalı Kırmızı Oda dizisinde Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı, ve Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi,  Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden uyarlanmıştır. Bu akşam tv8 ekranlarında yer alacak olan ve tanıtımlarının çok iyi yapıldığı Kırmızı Oda dizisi izleycileri ile buluşacak. Yeni sezon dizileri yavaş yavaş ekranlardakiyerini almaya başlamışken adeta ilk bölüm savaşları da süreceğe benziyor. 



Türlü türlü gerçek hayatta uyarlanmış psikoloji kliniğinde geçem hayataın ve zorlukların üstesinden glme başarıları ile hayat koşturmacasını kaybetme psikolojilerinin bir arada yaşanacağı dizinin konusu bundan ibaret. İstanbul2un çeşitli yerlerinde çekimleri tamamlanmış dizi, özellikle de havadar ve açık lanlarda ve psikoloji polikliniğinde çekimlerine devam ediyor.   Öte yandan Kırmız Oda dizisi ile alakalı yaptığımız araltırma da psikiyatri kliniğinin Beykoz Kundura Fabrikasında çekildiği bilgisine ulaştık. 





KIRMIZI ODA KONUSU



Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!







KIRMIZI ODA OYUNCULARI



Binnur Kaya



Tülin Özen



Meriç Aral



Burak Sevinç



Gülçin Kültür



Baran Arslan



Canberk Gültekin



KIRMIZI ODA HAKKINDA



Tür : Dram



Uyarlama : Hikayelerinden –Gülseren Budayıcıoğlu



Senarist : Banu Kiremitçi Bozkurt



Yönetmen : Cem Karcı



Başrol : Binnur Kaya

Tülin Özen

Burak Sevinç

Meriç Aral

Halit Özgür Sarı



Ülke: Türkiye



Dili : Türkçe



Sezon sayısı : 1



Yapım



Yapımcı: Onur Güvenatam



Gösterim süresi : 120 dakika



Yapım şirketi: OGM Pictures

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?


Yayın bilgileri



KanalTV8



Resim formatı: 576i (16:9 SDTV)

1080i (HDTV)



Ses formatı: Stereo



Yayın tarihi: 4 Eylül 2020