TV8 ekranlarının yeni dizisi Kırmızı Oda 4 Eylül Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı dizide gerçek hayat öyküleri ele alınacak.

TV8 ekranlarının yeni dizisi Kırmızı Oda 4 Eylül Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı dizide gerçek hayat öyküleri ele alınacak. Tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Herkes Kırmızı Oda nerede çekiliyor? Dizi seti nerede? İstanbul'un hangi semtinde sorularına yanıt arıyor.



 Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin kadrosunda Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan bulunuyor. Peki Kırmızı Oda hangi semtte çekiliyor? Psikiyatri kliniği nerede?





Kırmızı Oda dizisi nerede çekiliyor?



Kırmızı Oda dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Çekimler birçok farklı semtte yapılırken Beykoz, Üsküdar ilçelerinde çeşitli mekanlar kullanılıyor. Öte yandan bazı sahneler de Ortaköy civarında çekilmiş.



Dizide belirtilen mekanlar dışında boğaz manzaralı alanlar ve özellikle Üsküdar sahilinde pek çok mekan dizi için kullanılıyor. Kırmızı Oda, Çamlıca Tepesi ve Şile sahillerinde de sete çıkıyor.



Kırmızı Oda psikiyatri kliniği nerede?



Dizide Binnur Kaya'nın psikiyatri kliniği nerede çok merak edildi. Kırmızı Oda dizisindeki psikiyatri kliniği sahneleri ise Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekiliyor. 



Kırmızı Oda oyuncuları ve konusu nedir?



Binnur Kaya



Tülin Özen

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


Meriç Aral



Burak Sevinç



Gülçin Kültür



Baran Arslan



Canberk Gültekin



Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!