Exxen Türkiye’nin dijital platformu olarak 1 Ocak 2021 tarihinde yayına başladı. Yayına başladığı günden bu yana birçok kişinin beğenisini ve takdirini toplamaya başlayan Exxen, yer verdiği projeler ile birlikte de büyük bir izlenme sayısına ulaştı.

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?
Exxen Türkiye’nin dijital platformu olarak 1 Ocak 2021 tarihinde yayına başladı. Yayına başladığı günden bu yana birçok kişinin beğenisini ve takdirini toplamaya başlayan Exxen, yer verdiği projeler ile birlikte de büyük bir izlenme sayısına ulaştı. Exxen yayına başladığından beri içerisinde yer aldığı birçok program ile birlikte beğenileri toplarken kişilerin akıllarında yeni soruların ortaya çıkmasına da sebep oldu.

Exxen Akıl Oyunları programı ile birlikte farklı bir formata sahip oldu. Yayın hayatına girildiği yeni yılın ilk gününden beri platform içerisinde yer alan Akıl Oyunları birçok farklı kesime hitap etmektedir. İllüzyon gösterilerinin yapıldığı ve sihirle ilgili detaylı bilgilerin verildiği program içerisinde eğlenceli anlar da yaşanmaktadır. Programın sunuculuğunu yapan ve illüzyon gösterilerini sağlayan Kıvanç Özkönü ve Burak Şanlı birçok kişi tarafından beğenilmektedir. Aralarındaki keyifli sohbetleri ve kaliteli kişilikleri ile birlikte birçok kişi tarafından takdir toplamalarının yanı sıra ortaya koymuş oldukları iş ile de beğenilmektedir. Program yayınlanmaya başladığı günden bu yana da birçok kişinin akıllarında çeşitli soruların oluşması sağlandı. Programın sunucuları ile ilgili araştırmalar yapmaya başlayan ve meraklarını gidermek isteyen kişiler internet üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bu kişilerle ilgili soruların cevaplarını araştırmaya başladılar.

Kıvanç Özkönü kimdir, Exxen Kıvanç Özkönü kimdir sorusu kişiler tarafından cevapları en çok araştırılan konular olarak dikkat çekiyor. Exxen platformundan önce adından bu kadar çok sık bahsettirmemiş olması da kişilerin meraklarının neden bu kadar çok olduğunu ispatlar niteliktedir. Önceleri yaptığı projeler ile birlikte belli bir kesim tarafından tanınan ve bu anlamda ilklere de imza atan ünlü illüzyonist Kıvanç Özkönü; platforma girişi ile birlikte dikkatleri tamamen üzerinde toplamıştır.

Kıvanç Özkönü Kimdir, Nereli?


Kıvanç Özkönü 1983 senesinde dünyaya geldi. Başarılı illüzyonist İstek Belde Lisesi’nden 2002 yılında mezun olarak Anadolu Üniversitesi’nin kazandı. Yükseköğrenimini 2007 yılı içerisinde tamamladı.

Kıvanç Özkönü illüzyonistliğe ise farklı bir şekilde merak sardı. Rüyasında gördüğü David Copperfield sayesinde illüzyonistlik işine girişen Özkönü, alanında oldukça başarılı isimler arasında yer aldı. İllüzyon dünyasına adım atan Kıvanç Özkönü 2006 senesi içerisinde Balkan ülkeleri arasında düzenlenmiş olan Balkania Magic 2006 yarışması içerisinde 2. olarak adından daha da sık söz ettirmeye başladı.

Sihirbazlık yarışmaları ile birlikte daha da ünlenen Kıvanç Özkönü çeşitli gösteriler yapmaya başladı. Gösteriler yaparken bir yandan da çeşitli yarışmalara katılmaya devam etti. 2007 yılı içerisinde dünyaca ünlü sihirbazların üye olduğu International Brotherhood of Magicians tarafından üyeliğe kabul edildi. Türkiye’de kurulmuş olan ilk sihirbazlık kurulu ve topluluğu olan IBM 367’de başkan yardımcılığı yaptı.

Türkiye içerisinde sihirbazlık ve illüzyonistlik ile ilgili birçok programa katılan Özkönü, başarısını elde ettiği çalışmalara borçludur. Akıl Oyunları programı içerisinde beraber görev yapacak olduğu Burak Şanlı ile birlikte yıllardır birlikte çalışmalara imza atmaktadır. Kaliteli işleri ile birlikte hem ülkemiz içerisinde çok sevilirken aynı zamanda da yurtdışında da gösteriler yapmaktadır.

Elde etmiş olduğu başarılar ve kişilik düzgünlüğü ile birlikte Acun Ilıcalı tarafından Exxen platformu içerisine davet edilmiştir. Kıvanç Özkönü ile ilgili araştırma yapan kişilerin en merak ettiği konulardan birisi de Kıvanç Özkönü nereli olduğu bilinmektedir. Konuyla ilgili genel olarak kaynaklarda bir bilgi verilmemiş olsa da kişinin aslen İstanbullu olduğu tahmin ediliyor. Çeşitli yerlerde turneler yaptığı için sabit bir yaşam stili olmayan Özkönü bu açıdan da oldukça araştırılan kişiler arasında bulunuyor.