Oynadığı yapımlarla adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un Çukur’da oynayacağı iddia edildi. En son Ay Yapım’a ait Çarpışma dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'un yine aynı yapım şirketine ait Çukur dizisinin kadrosuna dahil olacağı konuşuluyor.

Oynadığı yapımlarla adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un Çukur’da oynayacağı iddia edildi. En son Ay Yapım’a ait Çarpışma dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'un yine aynı yapım şirketine ait Çukur dizisinin kadrosuna dahil olacağı konuşuluyor. Peki Kıvanç Tatlıtuğ Çukur’da mı oynayacak?





KIVANÇ TATLITUĞ ÇUKUR'A MI GELİYOR?



Çukur dizisine son olarak ünlü oyuncu Nejat İşler, Çağatay Erdenet karakteriyle dahil olmuş ve Yamaç'ın en zorlu rakibi olmuştu. Çukur dizisine son olarak ise, Çağatay Erdenet'in kardeşi Arık Böke Erdenet karakteriyle Barış Arduç dahil olmuştu. 



Diziye dahil olacağı iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ ise Arık Böke'ye Yamaç'la savaşında destek verecek.

Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!




ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?



16 Mart Pazartesi akşamı 92. bölümüyle ekranlara gelen Çukur'da; gazeteci Emir ve polis Erkan’ın yardımlarıyla Yamaç Koçovalı, Çağatay Erdenet’in sonunu adım adım getirecek. Ancak bu son Vartolu’nun da bir fedakarlık yapmasını gerektirecek. Yamaç’ın planı işlemeye devam ederken Çağatay’ın adamları yüzünden zor durumda kalan Cumali’nin yardımına sürpriz bir isim yetişecek. Celasun’un Karaca’yla ilgili verdiği bilgi karşısında Yamaç’ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olacak. Çağatay’ı oyun dışı bırakan hamle nefesleri keserken Koçovalılar artık mahallelerini toparlamak için uğraşacak. Ancak büyük bir darbe alan Erdenetler Koçovalıların peşini bırakmayacak. Arık Böke Erdenet’in gelişiyle artık hem Koçovalılar hem Erdenetler için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.



ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?



Son olarak 92. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Çukur 16 Mart tarihinden beri ekranlara gelmiyor. Yaklaşık 4 haftadır corona virüs nedeniyle setine ara verilen dizi salgın bitene kadar ekranlara gelmeyecektir. Bu nedenle Çukur 93. bölüm ne zaman yayınlanacak henüz belli değil.