Kocasını aldatma planları yaparken yakalan kadın ifşa oldu. Sosyal medyada güne damga vuran olayda Hedonist Serdar isimli bir kullanıcı yapmış olduğu paylaşımla bir kişiyi ifşa etti.

Kocasını aldatma planları yaparken yakalan kadın ifşa oldu. Sosyal medyada güne damga vuran olayda Hedonist Serdar isimli bir kullanıcı yapmış olduğu paylaşımla bir kişiyi ifşa etti. Avcılar'da yarın eşiyle beraber gittikden sonra aldatma planları yaptı. Tepkiler büyünce linki sildi.

Ziraat Bankası bugünden sonra ödeme yapacak! 50.000 TL'ye kadar hemen başvuru yapılacak! Ziraat Bankası bugünden sonra ödeme yapacak! 50.000 TL'ye kadar hemen başvuru yapılacak!


Türkiye bu olayı konuşuyor!



Yarın eşiyle Avcılar'a gitmek için planlar yapan ancak eşini aldatma yolunu tercih eden ve heyet Avcılar gibi kelimelerle rekor kıran görselin gerçekliği tartışılıyor. Ancak gerek eksisozluk'te 1 saate rekor kıran kadın olay oldu. ifşa mesajlarından sonra çocuğun ve kadının ismine kadar ortaya çıkartılar. Çok kısa sürede Türkiye gündeminde 1. sıraya gelen Avcılar ve Heyet olayı sonrası Hedonist Serdar Twitter adresini gizliye aldı.



Görsel gerçek mi Shop mu?



Uzmanlar görselin shop olduğunu düşünüyor. Bu kadar yakın çekimde bir görüntü olmayacağını dile getiriyor. Bir takım takipçi çekme işlemi gibi görülen olayda paylaşan kişinin hesabı gizlemesiyle kesin olarka shop olduğu dile getiriliyor.