Reynmen Korona virüsüne yakalandı. Reynmen Corona virüsüne yakalndı haberleri sosyal medya da şu sıralar çok konuşulmakta.

Reynmen Korona virüsüne yakalandı. Reynmen Corona virüsüne yakalndı haberleri sosyal medya da şu sıralar çok konuşulmakta. Youtube üzerinden nam salmış ve ilk Merhum Muhsin YAzıcıoğlu'na selam durduğu 'Derdim Olsun' parçası ile üne kavuşmuş İnternet portalı üzerinden yayın yapan ve şu sıralarda çıkardı parçlar ile çok kouşulan isimlerden olan Reynmez namı diğr Yusuf Aktaş korona virüsüne yakalandı iddiaları sosyal medyada çok konuşulmaktaydı. Sevenleri sürekli olarak Reynmen Korona virüse yakalandı mı aramalarını yaparken durumun farkında olan Reynmen ise bir açıklama yaptı ve doğruladı.



E tabi bir de Reynmen son sağlık durumu da meçhullüğünü korurken herkesin ortak olarak merakla beklediği yanıtları sizler için araştırdık. 

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


İlan365 olarak sizlere sunacağımız bilgilerde Reynmen korona virüsüne yakalandı iddialarına en yanıtı vereceğiz. Sosyal medya hesabını takip ettiğimiz Reynmen yaptığı paylaşımı ile herkesi şaşırttı. Yakın zmanda temas halinde olduğu kişileri uyararak Reynmen korona virüsüne yakalandı dedi. Reynmen sağlık durumu hakkında da bilgi vererek,"İğrenç, kötü hissediyorum. Hasta gibiyim ama değil gibiyim. İlginç bir şey." ifadelerini kullandı. 



Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Reynmen,"İğrenç, kötü hissediyorum. Hasta gibiyim ama değil gibiyim. İlginç bir şey. Evdeyim, karantinadayım. Hiçbir yere çıkmıyorum. Kimseyle temas etmiyorum. Bu zamana kadar temas ettiğim herkesi de uyardım. Gidip testlerini yaptırsınlar. Sonuç olarak ben de bunu birinden kaptım, içimde üretmedim. Herkes dikkat etsin." dedi.



Reynmen sağlık durumunun hakkında bilgilerde verirken uyarmayıda ihmal etmedi. 



İşte Reynmen koronavirüse yakalandı iddiaları ayyuka çıkmaması ve reynmen2in karantina da olması durumunun stabil olması ve kötüye gidişatının olmaması herkesi sevindirirken, bir de reynmen kimmiş bir de bu yandan bakalım



Gerçek ismi Yusuf Aktaş olan Reynmen 6 Aralık 1995'te dünyaya geldi. Sivaslı olan Yusuf Aktaş, ilköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamladı.



Aktaş, bir video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer aldı. 2019 yılının Ocak ayında "Derdim Olsun" adlı şarkı ile Türkiye çapında büyük yankı uyandırdı. Daha sonra 2019 yazında "Ela" adlı müzik videosu ile Türkiye'nin en çok izlenen videoları arasına girdi.



Reynmen, 2019 yılında Houze Istanbul ismini verdiği müzik şirketini kurdu. Son EP'si RnBesk'i de bu şirket üzerinden yayımladı. EP'deki parçalardan "Hevesim Yok", "Yoksun Başımda", "Radyoda Neşet" ve "Dolunay" klipsiz olarak, "Leila" adlı parçasını ise video klipli olarak çıkarttı. Houze Istanbul bünyesinde henüz Yusuf Aktaş'ın kurumsal iletişimini sağlayan asistanı Burak Koşar ve şirketin müzik direktörlüğünü yapan Oğulcan Nihat bulunuyor. Şirketin merkez ofisi ise İstanbul'da bulunmaktadır.