Astrolog Dinçer Güner, aylar öncesinde katıldığı Fatih Altaylı'nın Habertürk'teki programında Koronavirüsle ilgili her şeyi bildi! 2020 yılına dair kehanetleri sıralayan Astrolog Dinçer Güner, 2020'ye dair tahminlerinde Koronavirüs salgınıyla ilgili sözle

Astrolog Dinçer Güner, aylar öncesinde katıldığı Fatih Altaylı'nın Habertürk'teki programında Koronavirüsle ilgili her şeyi bildi! 2020 yılına dair kehanetleri sıralayan Astrolog Dinçer Güner, 2020'ye dair tahminlerinde Koronavirüs salgınıyla ilgili sözleriyle gündeme oturdu! 2020 yılında ABD'nin ekonomik krize gireceğini, eğlence yerlerinin kapatılacağını ve gece hayatının çekileceğini aktaran Dinçer Güner'in açıklamaları haberimizde...



Astrolog Dinçer Güner, 31 Aralık 2019 günü Habertürk Televizyonunda Fatih Altaylı'nın programına konuk olmuştu. Astrolog Güner'in sözleri bugün sosyal medyada gündem oldu! Astrolog Dinçer Güner, 2020 yılına dair yaptığı tahminlerde bugün Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve büyük bir kriz haline gelen Koronavirüs salgınını neredeyse tamı tamına bildi! 2020 yılının çok zor bir yıl olacağını ve eğlence yılı olmayacağını aktaran Dinçer Güner, 2020 yılının Mart ayına dair salgın hastalıkların gündeme gelebileceğini tam 31 Aralık 2019 tarihinde, katıldığı programda dile getirdi!



Astrolog Dinçer Güner'in 2020 kehanetlerini anlattığı videosu!





Sözcü Gazetesinde Astroloji köşesi yazarı olan Astrolog Dinçer Güner, 31 Aralık 2019 tarihinde Habertürk TV'de katıldığı Fatih Altaylı'nın programında 2020 yılına dair tahminlerini sıraladı. Yaklaşık 3 ay öncesinden Mart 2020'de bir salgın hastalık yaşanabileceğini aktaran Güner, Eğlence yerlerinin ve gece hayatının son bulacağını da söylemişti. ABD'nin büyük bir ekonomik krizle karşı karşıya kalacağını da aktaran Güner'in sözleri bugün sosyal medyada trend-topic oldu. 



"ASIL SIKINTI 28 HAZİRAN'DAN SONRA GERÇEKLEŞECEK"

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!


Güner, "2020 yeni bir dünya düzenine geçiş yılı. Bunun için de dibin dibini görmek gerekiyor. 2020 eskinin yıkıldığı çok zor bir yıl olacak. Plüton, Satürn, Jüpiter bir yeni ay etkisi yaratacak." sözleriyle programda iddiaları dile getirmişti. Ayrıca Dinçer Güner, korkutucu şekilde, 2020 yılı Mart ayında bir sıkıntının yaşanacağını ancak asıl sıkıntının 28 Haziran 2020 tarihinden sonra yaşanacacağını da iddia etmişti.