Koronavirüs Salgınını aylar önce 2019'da katıldığı Fatih Altaylı'nın programında yaptığı açıklamalarla bilen Türk astrolog Dinçer Güner, yeni tahminleriyle gündemi sarstı! Koronavirüs salgınına ilişkin tahminleriyle gündemi sarsan Dinçer Güner, 5 Nisan ön

Koronavirüs Salgınını aylar önce 2019'da katıldığı Fatih Altaylı'nın programında yaptığı açıklamalarla bilen Türk astrolog Dinçer Güner, yeni tahminleriyle gündemi sarstı! Koronavirüs salgınına ilişkin tahminleriyle gündemi sarsan Dinçer Güner, 5 Nisan öncesi uyardı! Sözcü gazetesi Astroloji yazarı Astrolog Dinçer Güner'in yeni tahminleri de çok konuşulacak! Dinçer Güner'in yeni tahminlerine dair tüm detaylar haberimizde...



2019 yılının Aralık ayında Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Türk astrolog Dinçer Güner, Salgın yaşanacağını, ABD'nin ekonomik krize gireceğini ve 2020'nin çok zor bir yıl olacağını belirtmişti! Zorlu bir yılın bizleri beklediğini Aralık 2019'da söyleyen Dinçer Güner, 5 Nisan öncesi çok önemli uyarılarda ve tahminlerde bulundu! Dinçer Güner, Koronavirüsü bilen Türk astrolog olarak birçok sitede haber olurken, yeni tahminleri de gündem yarattı! 



DİNÇER GÜNER'DEN BAKANLARA UYARI! 5 NİSAN...



Koronavirüsü ve 2020 yılının zorlu geçeceğini aktaran SÖZCÜ gazetesi Astroloji köşesi yazarı, 5 Nisan 2020 tarihine dikkat çekti! 5 Nisan 2020'den 10 gün önce ve 10 gün sonra, bakanlıklar için 'ANİ' değişimler yaşanabilir! 



2020 ÇOK ZORLU GEÇECEK



Astroloji Dinçer Güner, Youtube'da Corona Gündemi programına katıldı! Dinçer Güner, 2020 yılının zorlu geçeceğini bir kez daha aktararak yeni tahminlerde bulundu. Aşağıdan Dinçer Güner'in 2020 yılında Türkiye ve tüm Dünyada yaşanabileceğini tahmin ettiği yeni gelişmeleri öğrenebilirsiniz. 

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


İŞTE YENİ KEHANETLER