Kredi erteleme işlemleri yapmayan Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Temel İhtiyaç Kredisi vermeye hazırlanıyor! Türkiye'nin en önemli bankaları arasında olan kamu bankaları vatandaşlara çare olmak için yeni fırsatlar yararlandırmaya çalışıyor! Dün Hal

Kredi erteleme işlemleri yapmayan Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Temel İhtiyaç Kredisi vermeye hazırlanıyor! Türkiye'nin en önemli bankaları arasında olan kamu bankaları vatandaşlara çare olmak için yeni fırsatlar yararlandırmaya çalışıyor! Dün Halkbank Ziraat Bankası ve Vakıfbank Dünya Bankalarıyla yapmış oldukları görüşmeler ortaya çıkmıştı, bugün ise Ekonomik Reform Paketinde alacakları görevler belli oldu!

Ekonomik Reform paketine girdi!

Ekonomik reform paketiyle birlikte vatandaşlara binlerce müjde geliyor! Esnafların vergi ssk ve yapılandırma borçlarını tekrar erteleyecek pakette vatandaşlar içinde Kredi ve Kredi Kartı borçları erteleme olanağı sağlanacağı biliniyordu. Ancak Ekonomik Reform paketlerinde bugün vatandaşların her isteğine karşılık veremeyen bir detay paylaşıldı.

Halkbank Ziraat Bankası ve Vakıfbank kredi erteleme yapmıyor!

Tüm Türkiye'nin en büyük sorunları arasında Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank kredi erteleme işlemi yapmadığı yönünde haberler çıkıyor! Vatandaşlar haklı olarak isyan noktasına gelerek sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışıyor! Hal böyle olunca müdahale Devletten gecikmedi! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank son 24 saatte 1000'i aşkın kredi erteleme talebine red cevabı verdiği öğrenildi.

Krediler ödenmiyor, ödenmedikçe faiz ve gecikmeye düşülüyor!

Şu sıralar kredilerini ödeyemeyen vatandaşlar krediler ödenmedikçe vatandaşları gecikmeye düşürüyor. Gecikmeye düşen vatandaşa SMS ile bilgilendirme yapılsa da kredi ve kredi kartı ertelemesi bir türlü yapılamıyor. Borçlar durdukça katlanıyor ve sonunda olan vatandaşlara oluyor!

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank devlet el atıyor!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi ve kredi kartı kullanan vatandaşların borcu için Devlet dev bir adım atıyor! 3 Bin TL, 5 bin TL ve 10 bin TL olmak üzere Temel İhtiyaç Kredisi bir kez daha verilmeye hazırlanıyor. 1.5 dayanan faiz oranlarından değil 1'e yakın faiz oranlarıyla Temel İhtiyaç Kredisi duyurusu geliyor.

103 TL Taksitle 3000 TL Temel İhtiyaç Kredisi Halkbank Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ta!



Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ta Aylık 103 TL taksitle 3000 TL Temel İhtiyaç Kredisi kullanabilecekler! 36 ay 103 TL rahat rahat ödeme gerçekleştirilebilecek!

172 TL Taksitle 5000 TL Temel İhtiyaç Kredisi!



Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 172 TL taksitle 5000 TL Temel İhtiyaç Kredisi kullandırabilecek! Yine 36 ay taksitle ödeme yapılacak!

344 TL Taksitle 1000 TL Temel İhtiyaç Kredisi!



Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank 344 TL taksitle 10000 TL Temel İhtiyaç Kredisi kullandırabilecek! Yine 36 ay taksitle ödeme sağlanacak!

Kamu bankalarından 1.0 Faiz oranıyla Temel İhtiyaç Kredisi duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sağlanacak!