Milli Eğitim Bakanlığı'nın dün öğle saatlerinde yayınlanladığı yüz yüze eğitime ara verilmesi genelgesiyle, okulların 4 Ocak'a kadar açılmayacağı duyurulmuş oldu. 4 Ocak 2021 tarihine kadar öğrenciler eğitim ve öğretime uzaktan eğitim olarak devam edecek

Emekliye gün belli oldu: Emekli Maaşlarını alanlara 100.000 TL, 3 gün içinde ödenecek Emekliye gün belli oldu: Emekli Maaşlarını alanlara 100.000 TL, 3 gün içinde ödenecek
Milli Eğitim Bakanlığı'nın dün öğle saatlerinde yayınlanladığı yüz yüze eğitime ara verilmesi genelgesiyle, okulların 4 Ocak'a kadar açılmayacağı duyurulmuş oldu. 4 Ocak 2021 tarihine kadar öğrenciler eğitim ve öğretime uzaktan eğitim olarak devam edecekler. Uzaktan eğitim süreci devam ederken herhangi bir sınav olmayacak. Sınavlar okullar açıldığında yüz yüze yapılacak. Bugün gelen son dakika haberine göre okul öncesi eğitim kurumları yüz yüze eğitime devam edecek mi yoksa uzaktan eğitim mi olacak açıklama yapıldı. Anaokul ve kreşler kapanıyor mu ?



Okul öncesi ile ilgili sorulan eğitim devam edecek mi yoksa etmeyecek mi sorularına Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan sabah saatlerinde açıklama geldi. Sabah saatlerinde yaptığı açıklama şu şekilde: "Çalışan annelerin okul öncesi kurumlarına çocuklarını verebilmeleri konusunda olumlu bir haber de yansıyacak diye düşünüyorum. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Gün içinde tüm milli eğitim müdürlüklerine, okullara bilgiyi geçmiş oluruz." diyerek ifade etti.

Okul öncesi eğitim kurumlarının eğitim öğretime devam edip etmeyeceği ile ilgili açıklamayı MEB yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre: "Resmi ve özel tüm anaokulu, ana sınıfı ve uygulama sınıflarında haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılmasının uygun olacağı değerlendirilmiştir." açıklaması yapıldı.