Kuaförüm Sensin 1 Haziran yeni bölüm olacak mı? Jüri üyeleri değişti mi her yerde aranmaya başladı. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin'de her hafta 4 ekip yarışıyordu.

Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!

Kuaförüm Sensin 1 Haziran yeni bölüm olacak mı? Jüri üyeleri değişti mi her yerde aranmaya başladı. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin'de her hafta 4 ekip yarışıyordu. Bir kuaför ve bir makyöz ya da makyörden oluşan ekipler günün konseptine uygun olan en iyi saç ve makyajı yapıp jüri üyelerine beğendirmeye çalışıyorlardı. Ancak corona virüs Kuaförüm Sensin'i de etkilemiş ve programın çekimleri durmuştu. Uzun zamandır yarışmanın ekranlara dönmesini bekleyen izleyicilere iyi haber geldi. Hal böyle olunca 1 Haziran 2020 Kuaförüm Sensin var mı yok mu? Jüri üyeleri ve yarışmacılar aynı mı? çok merak edildi. Detaylar haberimizde...



1 Haziran Kuaförüm Sensin var mı yok mu? 



Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin aylar sonra ekranlara geri dönüyor. 1 Haziran Pazartesi günü Kuaförüm Sensin saat 12:30'da izleyici karşısına çıkacak. Yani Kuaförüm Sensin 1 Haziran itibariyle hafta içi her gün ekranlara gelecek.





Kuaförüm Sensin jüri üyeleri değişti mi?



Öte yandan Kuaförüm Sensin yarışmasına yeni bir jüri üyesi daha katıldı. Kuaförüm Sensin yeni bölümlerinde Bülent Ersoy da jürideki yerini alacak. Ancak kulislerde konuşulanlara göre Bülent Ersoy'un gelişiyle programa veda eden Adnan Serter'in olduğu yönünde. Eğer bu durum gerçekleşirse Kauförüm Sensin jüri koltuğunda Sebile Ölmez, Muammer Ketenci ve Bülent Ersoy oturacak. Öte yandan Seda Sayan'ın ismi de  Kuaförüm Sensin'in jüri üyeliği için konuşulanlar arasında...



Ancak 1 Haziran haftasında stok bölümleriyle ekranlara gelmesi beklenen programda jüri üyesi değişikliği önümüzdeki haftalarda da gerçekleşebilir.