Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin 226. bölümde neler yaşandı? 25 Şubat gün birincisi kim oldu? her yerde aranmaya başladı.

Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin 226. bölümde neler yaşandı? 25 Şubat gün birincisi kim oldu? her yerde aranmaya başladı. Sunumunu Gözde Kansu'nun üstlendiği her hafta 4 takımın yarıştığı programda dün yeni hafta başladı. 24 - 28 Şubat haftasında Kuaförüm Sensin'de Taner Güneri, ve Aslı Yazar, Hayat Bölükbaşı ve Özlem Kurt, İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer, Çetin Köroğlu, ve Fatma Demirci yarışıyor. Peki Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? İşte 25 Şubat Kuaförüm Sensin puan tablosu...

Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL! Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL!


Pazartesi günü taş bebek saçı ve makyajı konseptinin üstlendiği yarışmada ekipler tüm hünerlerini sergiledi. Haftanın ikinci gününde oldukça eğlenceli anlarla başlayan yeni bölümde, İsmihan ve Aslı'nın hazırladığı bülten herkesi güldürdü. Ardından günün saç ve makyaj konsepti için kolların sıvandığı 226. bölümde Taner ve Hayat arasında sesler yükseldi. Ardından Fatma ve Abdullah arasında tartışma yaşandı.





KUAFÖRÜM SENSİN 25 ŞUBAT GÜN BİRİNCİSİ 



226. bölümde henüz kimin kazandığı belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşcağız...



KUAFÖRÜM SENSİN PUAN TABLOSU




  • Taner ve Aslı: 22

  • İsmihan ve Abdullah: 19

  • Hayat ve Özlem : 22

  • Çetin ve Fatma: 16