Kuaförüm Sensin Adnan Serter geri döndü! Kuaförüm Sensin jüri üyesi Adnan Serter kimdir? Kaç yaşında çok merak edildi. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği hafta içi her gün ekranlara gelen Kuaförüm Sensin yepyeni jüri üyeleriyle yayınlanmaya devam ed

Akbank Yeni Kampanyasıyla Kart Sahiplerine 200 TL Chip-Para Hediye Ediyor! Akbank Yeni Kampanyasıyla Kart Sahiplerine 200 TL Chip-Para Hediye Ediyor!

Kuaförüm Sensin Adnan Serter geri döndü! Kuaförüm Sensin jüri üyesi Adnan Serter kimdir? Kaç yaşında çok merak edildi. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği hafta içi her gün ekranlara gelen Kuaförüm Sensin yepyeni jüri üyeleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Her gün farklı konseptlerin uygulandığı ve ekiplerin birbirleriyle kıyasıya rekabet ettiği Kuaförüm Sensin'de şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Haftalar önce Kuaförüm Sensin'den ayrılan Adnan Serter yarışmaya geri döndü. Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün yanında yerini alan Adnan Serter kimdir? arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik.



İki sezondur yarışmada jüri üyesi olan Adnan Serter, özellikle saç konusundaki uzmanlığı ve tavırlarıyla çok seviliyordu. Yarışmadan ayrılışı büyük üzüntüyle karşılanan Adnan Serter, bugün programa geri döndü.





Kuaförüm Sensin Adnan Serter kimdir? 



1967 yılında doğan Adnan Serter,  11 yaşında çırak olarak kuaför salonunda iş hayatına atıldı. Önce saç süpürerek işe başlayan Adnan Serter, boynuz kulağı geçer misali yavaş yavaş müşterilerin saçlarını kesmeye başladı.



O dönemde kazandığı Marmara Üniversitesi Elektrik Yüksek Okulu’nu yarım bırakan Adnan Bey, Adnan Serter Kuaför dükkanını açtı. İşlerini geliştirerek Image ve Coloroskopi uzmanı oldu. 



Sonrasında kuaför zinciri sahibi olan Adnan Serter, Studio Kuaför dükkanı olarak İstanbul’un çeşitli semtlerinde hizmet vermeye başladı. Yurt içi ve yurt dışında birçok yerde eğitim veren Adnan Serter, kırık fönün de mucididir. Aynı zamanda Adnan Serter, Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni olarak tarihe geçmiştir.