Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal neden yok? Ayşegül Kartal ayrıldı mı kovuldu mu? her yerde aranmaya başladı. Show TV'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin 23 Mart Pazartesi günü 245.

Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal neden yok? Ayşegül Kartal ayrıldı mı kovuldu mu? her yerde aranmaya başladı. Show TV'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin 23 Mart Pazartesi günü 245. bölümüyle ekranlara gelecek. 50. haftada best of temasının başlayacağı yarışmada 4 eski kuaför ve makyöz yeniden yarışacak. Bu doğrultuda Kuaförüm Sensin'e Bilal ve Buse, Mustafa ve Tuna, Öncü ve Özlem son olarak da Emina ve Mira katılacak. Ancak yarışmanın jüri koltuğunda oturan Ayşegül Kartal'ın yerinde olmaması kafaları karıştırdı. Peki Ayşegül Kartal yarışmadan ayrıldı mı? İşte detaylar...



Ayşegül Kartal, Kuaförüm Sensin'e temmuz ayında dahil olmuş ve o günden beri makyajları yorumlayarak puanlamıştı. Ancak yeni bölümde Ayşegül Kartal yerinde yoktu. Peki Ayşegül Kartal Kuaförüm Sensin'den ayrıldı mı? Geri dönecek mi



KUAFÖRÜM SENSİN AYŞEGÜL KARTAL NEREDE? AYRILDI MI



Hemen sorunuzu yanıtlayalım. Temmuz ayından bu yana yarışmada jüri üyesi olan Ayşegül Kartal, ne yazık ki Kuaförüm Sensin'den ayrıldı. Yani Ayşegül Kartal artık jüride yer almayacak. 

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!


Instagram hesabından da açıklama yapan Kartal, 23 Mart Pazartesi'den itibaren Kuaförüm Sensin'de yer almayacağını duyurdu. 





KUAFÖRÜM SENSİN AYŞEGÜL HANIM GERİ DÖNECEK Mİ? YERİNE KİM GELDİ?



Ayşegül Kartal'ın yarışmaya geri dönüp dönmeyeceği belli değil. Ancak Kuaförüm Sesin'in 245. bölümünden itibaren makyajları yarışmanın eski jüri üyesi Sebile Ölmez yorumlayacak. Yani Ayşegül Kartal'ın yerine Sebile Ölmez geldi. Bu nedenle Ayşegül Hanım'ın geri dönmesi çok da mümkün görünmüyor.



KUAFÖRÜM SENSİN AYŞEGÜL KARTAL KİMDİR?



1981 İstanbul doğumlu olan Ayşegül Kartal, başkalarını güzelleştirmeye bayılıyor. Celebrity makyözü olduğunu söyleyen Kartal işini tam 13 yıldır severek yapıyor. Reklam filmlerinde makyözlük yaparak kariyerine adım atan Ayşegül Kartal; Pulsar, Adını Feriha Koydum, Küçük Sırlar, Kaçak Gelinler ve Kiralık Aşk gibi birçok dizide makyöz olarak görev yapmıştır.



Temiz makyaj yapılmasına çok önem veren Ayşegül Kartal, makyaj yapan kişinin tavrına da dikkat ediyor. Gerektiğinde yarışmacılara uyarı puanı veren ünlü makyöz kendi marjinal tarzıyla da çok beğeniliyor.