Show ekranlarının çok sıkı takipçileri olan yarışma programı Kuaförüm Sensin'in jüri üyeleri değişti. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği programın jüri koltuğunda normalde Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci oturuyordu.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!

Show ekranlarının çok sıkı takipçileri olan yarışma programı Kuaförüm Sensin'in jüri üyeleri değişti. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği programın jüri koltuğunda normalde Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci oturuyordu. Ancak 15 Haziran Pazartesi itibariyle jüri üyeleri değişti ve koltuğa Bülent Ersoy, Işıl Reçber, Seçkin Süngüç oturdu. Her gün puanlama sırasında Kuaförüm Sensin jüri koltuğuna oturan Işıl Reçber kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? çok merak ediliyor İşte detaylar...





Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Işıl Reçber kim?



Kuaförüm Sensin'in yeni jüri üyesi Işıl Reçber,  5 Ekim 1977 tarihinde Gaziantep’te doğdu. Gençlik yıllarını Antalya’da ailesiyle birlikte geçiren Reçber, eşi eski kaleci Rüştü Reçber ile Antalya’da tanıştı. Dönemin Antalyaspor kalecisi Rüştü Reçber ile tanışan Işıl Reçber, modacılıkla uğraşıyor. Rüştü Reçber ile tanıştıktan sonra birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Çiftin biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuğu bulunmaktadır. Modayla ilgilenen Işıl Reçber, kendi adını taşıdığı bir parfüm markası kurdu. Aynı zamanda bugüne kadar farklı kategorilerde kendi markasını yaratan Işıl Reçber’in özel koleksiyonlarda imzası bulunuyor.



Sık sık giydi kıyafetler, saç tasarımı ve makyajlarıyla gazete ve dergilerde yer alan Işıl Reçber aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin de önde gelen isimlerinden. Birçok dernek ve vakfın faaliyetlerine katkıda bulunan Işıl Reçber’in 8 yıldır düzenli olarak pilates yaptığı biliniyor.