Kuaförüm Sensin'de yeni haftaya sürpriz değişikliklerle başladı. Artık yeni jüri üyeleriyle ekranlara gelecek olan yarışmaya Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci veda etti.

Kuaförüm Sensin'de yeni haftaya sürpriz değişikliklerle başladı. Artık yeni jüri üyeleriyle ekranlara gelecek olan yarışmaya Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci veda etti. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin jüri üyeleri neden değişti? Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci neden yok? her yerde aranmaya başladı.

Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Duyurdu: 10.000 TL Üzerinde EK ÖDEME ve KREDİ! Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Duyurdu: 10.000 TL Üzerinde EK ÖDEME ve KREDİ!




Kuaförüm Sensin jüri üyeleri neden değişti?



Corona virüs nedeniyle haftalar boyunca ekranlara gelmeyen Kuaförüm Sensin kaybettiği seyircisini yeniden yakalayabilmek için best of formatına geçiş yapmıştı ancak bu durumda reytinglere etki etmeyince yapım şirketi çareyi jüri üyelerini değiştirmekte buldu. 



Yani Kuaförüm Sensin'de jüri üyeleri bu nedenle değişti. Yarışmaya Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci yerine Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç dahil oldu. Kuaförüm Sensin'de 15 Haziran Pazartesi itibariyle jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç oturacak.



Kuaförüm Sensin formatı nedir?



Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin programında 4 kuaför ekibi yarışıyor. Bir kuaför bir de makyözden oluşan takımlar her gün jüri tarafından belirlenen konsepte en uygun saç ve makyajı belli bir sürede yapıyor. Ardından puanlama yapılan programda cuma günü en yüksek puanı alan ekip 10 Bin TL'nin sahibi oluyor.