Kuaförüm Sensin kaldırıldı mı? Final mi yaptı Saati mi değişti? her yerde aranmaya başladı. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği, jüri koltuğunda Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci'nin oturduğu Kuaförüm Sensin hafta içi her gün yeni bölümüy

Kuaförüm Sensin kaldırıldı mı? Final mi yaptı Saati mi değişti? her yerde aranmaya başladı. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği, jüri koltuğunda Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci'nin oturduğu Kuaförüm Sensin hafta içi her gün yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Her hafta kuaför ve makyözlerden oluşan 4 ekibin yarıştığı yarışmada, takımlar her gün konsepte uygun saç ve makyajı modellerine yakışacak şekilde uyguluyorlardı. Son iki haftadır best of konseptiyle ekranlara gelen yarışmada ekipler modelleriyle elenene kadar yarışıyor. Öte yandan puanlamayı da sadece jüri yapıyordu. Ancak Kuaförüm Sensin 6 Nisan Pazartesi günü yeni bölümüyle ekranlara gelmedi.



Geçtiğimiz hafta Bilal ve Buse'nin birinci olup 10 bin TL'yi aldığı yarışmaya Emina ve Mira veda etmişti. Ancak Kuaförüm Sensin 6 Nisan günü yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. Peki Kuaförüm Sensin neden yok? Bitti mi?





Kuaförüm Sensin kaldırıldı mı? Bitti mi



Hemen bu konuya açıklık getirelim. Kuaförüm Sensin aslında bitmedi. Birçok dizi ve televizyon programının corona virüse karşı tedbir aldığı ve çekimlerini durdurduğu şu süreçte Kuaförüm Sensin'de süresiz bir şekilde çekimlere ara verdi.



Özetle Kuaförüm Sensin programının corona virüs nedeniyle çekimlerine ara verildi. Yani Kuaförüm Sensin yayından kaldırılmadı.

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!




Kuaförüm Sensin yarışmacıları kimler? Jüri koltuğunda kimler var



Kuaförüm Sensin'in son haftasında; Bilal ve Buse, Mustafa ve Tuna, Öncü ve Özlem son olarak da Emina ve Mira yarıştı. Yarışmanın jüri koltuğunda ise best of maratonu başladığından beri Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci oturuyor. 



Kuaförüm Sensin yarışmasının formatı ne?



Kendine güvenen, 'En iyi saçı-makyajı ben yaparım!' diyen kuaförler ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışmaya hazırlanıyor. Kuaförüm Sensin’de maharetlerini sergileyecek kuaför ve makyözler büyük ödülü kazanmak için hayatının en iyi saçı ve makyajını yapacak!