Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği, hafta içi her gün Show ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin birincisi kim oldu? 10 Temmuz Kuaförüm Sensin kim elendi? her yerde aranmaya başladı. Final gününün gelip çattığı yarışmada her cuma olduğu gibi bugün

Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği, hafta içi her gün Show ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin birincisi kim oldu? 10 Temmuz Kuaförüm Sensin kim elendi? her yerde aranmaya başladı. Final gününün gelip çattığı yarışmada her cuma olduğu gibi bugün de bir hafta daha bitti. Rekabetin ve heyecanın iyice arttığı 284. bölümde takımlar konsepte uygun saç ve makyajı yaptı. 6- 10 Temmuz haftasında Aytekin ve Dilek, Engin ve Koray, Ali ve Ece son olarak da Tayfun ve Serap yarıştı. 



Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in oturduğu yarışmada her gün en yüksek puanı alan ekip gün birincisi oluyor. Tüm haftanın sonunda da en yüksek puanı alan takım 10 bin TL'nin sahibi oluyor. Peki 10 Temmuz Kuaförüm Sensin kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?



Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!


10 Temmuz Kuaförüm Sensin kim elendi?



Haftanın son gününde yapılan son saç ve makyajla final anı geldi çattı. Puanlar toplandıktan sonra Gözde Hanım, en yüksek puanı alarak 10 bin TL'yi alacak ekibi ve en düşük puan aldığı için elenen takımı açıklayacak. Ancak 10 Temmuz cuma günü Kuaförüm Sensin elenen takım Ali ve Ece oldu.







Kuaförüm Sensin Bülent Ersoy stüdyoyu terk etti! 



Öte yandan Kuaförüm Sensin'in 283. bölümünde  gerilime dayanamayan jüri üyesi Bülent Ersoy, kapanışı beklemeden stüdyoyu terk etti. Yarışmada verilen düşük puanlar Aytekin ve Dilek arasında tartışma yarattı. Dilek'in kötü puanlardan Aytekin'i sorumlu tutması, ikili arasında sert atışmalara neden oldu. Ali ve Ece arasında da gerilim had safhaya geldi. Ece'nin çabaları karşısında Ali'nin rahat davranması ikili arasında kriz çıkarttı.



Gün sonunda puanların açıklanmasıyla kriz daha da büyürken çıkan tartışmalara dayanamayan Bülent Ersoy kapanışı beklemeden stüdyoyu hızla terk etti. Diva'nın bu hareketi stüdyoda kısa süreli şaşkınlığa neden oldu.