Kuaförüm Sensin'de kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Nur Yıldız’dan oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Elif Karaca’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Sıla Gökçen’den o

Kuaförüm Sensin'de kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Nur Yıldız’dan oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Elif Karaca’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Sıla Gökçen’den oluşan üçüncü takım ve kuaför Çetin Köroğlu, makyöz Fatma Demirci, model Sibel Can’dan oluşan dördüncü takım haftanın birincisi olmak için yarıştı. Peki haftanın birincisi kim oldu? Elenen takım hangisiydi?

Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!


KUAFÖRÜM SENSİN'DE KİM ELENDİ?



Kuaförüm Sensin'de bu hafta 113 puanla 10 bin TL'lik ödülün sahibi Çetin-Fatma oldu. 107 puanla yarışmaya veda etme adayları ise Hayat ve Özlem ile Taner ile Aslıoldu. Hal böyle olunca eleme kararı jüriye kaldı. Ancak jüri üyeleri kararlarını pazartesi açıklayacaklarını duyurdu.



Kuaförüm Sensin 17 Şubat kimin elendiği hala belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız.



KUAFÖRÜM SENSİN'DE GEÇEN HAFTA NE OLDU?



Kuaförüm Sensin'de geçen hafta en düşük puanını alıp yarışmaya veda eden takım 93 puanla Ali ve Betül oldu. Haftanın en yüksek puanını alıp 10 bin liranın sahibi olanı takımı ise 108 puanla iki takım birinci oldu. Taner ile Aslı, Abdullah ile İsmihan kazandıkları parayı Elazığ'daki depremzedelere bağışladı.