Kuaförüm Sensin kim elendi? 3 Nisan büyük ödülü kim aldı? 254. bölüm nasıl geçti?  çok merak ediliyor.

Kuaförüm Sensin kim elendi? 3 Nisan büyük ödülü kim aldı? 254. bölüm nasıl geçti?  çok merak ediliyor. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin hafta içi her gün Show TV'de ekranlara geliyor. Haftanın finalinin gelip çattığı yarışmada 254. bölüm heyecanı yaşanıyor. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin yeni bölümde neler yaşandı? 3 Nisan kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu? her yerde aranıyor. Detaylar haberimizde...



Kuaförüm Sensin'de geçen hafta kimse elenmedi. Birkaç haftadır best of heyecanının yaşandığı yarışmada ekipler, modelleriyle elenene kadar yakışıyor. 



Kuaförüm Sensin Best Of yarışmasında modelleri ile yeterin uyum sağlayamayan yarışmacılar için bir hafta daha şans verildi ve geçen hafta elemenin yapılmayacağı açıklandı. Kuaförüm Sensin birincisi yani kazanan takımı Mustafa, Tuna ve Su oldu ve 10 bin lira kazandılar.





KUAFÖRÜM SENSİN HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? 



Haftanın son gününde tartışmaların iyice arttığı yarışmada kıvırcık saç ve pastel makyaj yapıldı. 254. bölüm coşkusuyla eğlenceli anların yaşandığı yarışmada Su'nun üzerine çok gidildi. Mustafa Batur ise oldukça sinirlendi. Peki Kuaförüm Sensin 10 Bin TL kimin oldu? Hangi ekip elendi?



3 Nisan cuma günü yarışmaya veda eden isim henüz belli olmadı. Kuaförüm Sensin 3 Nisan birincisi ise ​açıklandığı an haberimizde olacak.

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!




KUAFÖRÜM SENSİN YARIŞMASININ FORMATI NE?



Kendine güvenen, 'En iyi saçı-makyajı ben yaparım!' diyen kuaförler ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışmaya hazırlanıyor. Kuaförüm Sensin’de maharetlerini sergileyecek kuaför ve makyözler büyük ödülü kazanmak için hayatının en iyi saçı ve makyajını yapacak!