Kuaförüm Sensin kim elendi? 7 Şubat Kuaförüm Sensin son bölümde neler oldu? programı izleyen herkes aramaya başladı. Heyecanlı dakikalarla herkesi ekran başına kitleyen programda eleme heyecanı yaşanacak.

Kuaförüm Sensin kim elendi? 7 Şubat Kuaförüm Sensin son bölümde neler oldu? programı izleyen herkes aramaya başladı. Heyecanlı dakikalarla herkesi ekran başına kitleyen programda eleme heyecanı yaşanacak. Kuaförüm Sensin'de geçen hafta en düşük puanı alarak yarışmaya veda eden takım Erbil ve Merve olmuştu. Peki Kuaförüm Sensin 7 Şubat kim elendi? Kuaförüm Sensin finaline dair tüm merak edilenleri sizler için haberimizde derledik. 

Ziraat Bankası bugünden sonra ödeme yapacak! 50.000 TL'ye kadar hemen başvuru yapılacak! Ziraat Bankası bugünden sonra ödeme yapacak! 50.000 TL'ye kadar hemen başvuru yapılacak!


KUAFÖRÜM SENSİN BU HAFTA BİRİNCİ KİM OLDU? 



Kuaförüm Sensin haftanın birincisi 108 puanla iki takım birinci oldu. Aslı ve Taner ile İsmihan ve Abdullah oldu. Birnci olan takımlar kazandıkları parayı, Elazığ'da 6.82lik depremi yaşayan depremzedelere yollamak istediklerini açıkladılar.





KUAFÖRÜM SENSİN 7 ŞUBAT KİM ELENDİ? 



Kuaförüm Sensin 7 Şubat  elenen isim 93 puanla Ali ve Betül oldu. Kuaförüm Sensin elenen isim belli olur olmaz haberimizin içerisine eklenecektir.



KUAFÖRÜM SENSİN FORMATI NE?



Kuaförüm Sensin, tüm makyaj ve saç trendleri ile ekranlara yeni bir soluk getirmeye devam ediyor. Her hafta 4 kuaförün 4 yeni modele yaptığı saç ve makyaj yarışıyor. Yarışmacıların birbirine ve Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Muammer Ketenci’nin yarışmacılara verdiği puanlarla günün birincisi belirleniyor. Günün birincileri, Cuma günü haftanın birincisini ve elenen takımını belirliyor. Kazanan takım 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. En düşük puanı alan ekip de Kuaförüm Sensin'den eleniyor.