Bir süredir ekranlara ara veren Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak çok merak ediliyordu. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin ne zaman başlıyor? Yeni jüri üyeleri kimler her yerde aranmaya başladı.

Bir süredir ekranlara ara veren Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak çok merak ediliyordu. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin ne zaman başlıyor? Yeni jüri üyeleri kimler her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu detayları haberimizde derledik.



Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği, jüri koltuğunda Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci'nin oturduğu Kuaförüm Sensin hafta içi her gün yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Her hafta kuaför ve makyözlerden oluşan 4 ekibin yarıştığı yarışmada, takımlar her gün konsepte uygun saç ve makyajı modellerine yakışacak şekilde uyguluyorlardı. Son iki haftadır best of konseptiyle ekranlara gelen yarışmada ekipler modelleriyle elenene kadar yarışıyor. Öte yandan puanlamayı da sadece jüri yapıyordu. Ancak Kuaförüm Sensin'de büyük değişiklikler olacak gibi görünüyor. Çünkü programın yapım şirketi Global Medya Bülent Ersoy ile el sıkıştı. Böylece Kuaförüm Sensin yeni jüri üyelerinden biri Türkiye'nin Divası Bülent Ersoy oldu. 



Ancak Bülent Ersoy programa ne zaman dahil olacak henüz bilemiyoruz. Peki Kuaförüm Sensin ne zaman başlıyor?

Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL! Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL!


Kuaförüm Sensin yeni bölüm ne zaman?



Ekranlara uzun bir ara veren Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi günü 12:30'da Show TV'de olacak. Sevilen yarışma yaz boyu ekranlarda olacak.