Show TV'de hafta içi her gün ekranlara gelen ve yapılan değişikliklerle reytingleri bir hayli yükselen Kuaförüm Sensin büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Programın en merak edilen yarışmacılarından biri de makyöz Özlem Kurt oldu.

29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi 29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi

Show TV'de hafta içi her gün ekranlara gelen ve yapılan değişikliklerle reytingleri bir hayli yükselen Kuaförüm Sensin büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Programın en merak edilen yarışmacılarından biri de makyöz Özlem Kurt oldu. Yaptıkları ve kendisi konusunda oldukça özgüvenli olan Özlem izleyenlerin de dikkatini çekiyor. Hal böyle olunca Özlem Kurt kim sorusu herkesin aklını kurcalıyor. 



Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir?



38 yaşında olan Özlem Kurt başarılı bir makyöz. Tam 22 yıldır sektörde olan Özlem Hanım, Kuaförüm Sensin'e renklerin şovunu yapmaya geldiğini söylüyor. Uzun zamandır yarışmada olan başarılı make up artist yeteneğine çok güveniyor. 



Evli ve 2 çocuk annesi olan Özlem Kurt, ünlülere de makyaj yapmış ve sektörde isim yapmış biri. 



Özellikle son haftalarda kendine hayran olduğunu söyleyen Mira'nın gelişiyle oklar üzerine çevrilen Özlem Kurt iddialı sözleriyle rakiplerine de gözdağı vermekten çekinmiyor.