Show TV'de hafta içi her gün 12:15'te yayınlanan Kuaförüm Sensin, eğlenceli konseptleri ve birbirinden ilginç yarışmacılarıyla izleyicileriyle buluşuyor. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin jürisinde Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçki

Show TV'de hafta içi her gün 12:15'te yayınlanan Kuaförüm Sensin, eğlenceli konseptleri ve birbirinden ilginç yarışmacılarıyla izleyicileriyle buluşuyor. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin jürisinde Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç oturuyor. Ancak başarılı makyöz Seçkin Süngüç hakkında bilgiler çok merak ediliyor. Herkes Kuaförüm Sensin Seçkin Süngüç kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


Makyöz olarak jüri koltuğunda ilk oturan Sebile Ölmez olmuştu ancak küçük bir bebeği olan ünlü blogger çekimlerin yoğunluğu nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Böylelikle Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Ayşegül Kartal oldu. Ancak ardından Sebile Ölmez yarışmaya geri dönmüştü. Fakat son değişiklikle makyöz jürisi koltuğuna Seçkin Süngüç oturdu.





Kuaförüm SensinSeçkin Süngüç kimdir? 



Seçkin Süngüç, 14 Ağustos 1984 tarihinde İstanbul’da doğdu. 15 yıldır makyaj artistliği yapan Seçkin Süngüç 2017 yılında da “Yokuş” şarkısıyla müzik sektörüne de merhaba dedi.



Seçkin Süngüç, dünyaca ünlü modeller Bar Rafaeli, Jessica Stam gibi isimlerle çalıştı. Süngüç, ilk kez İstanbul Taksim’de MAC Pro mağazasında makyaj artistliğine başladı. İstanbul Fashion Week, Fashionable, katalog, editoryal dergi çekimleri, imaj çekimleri, defileler, klipler, reklamlar gibi çekimler de ünlü isimlerle çalıştı.



Seçkin Süngüç son olarak Kuaförüm Sensin yarışmasında jüri koltuğuna Bülent Ersoy ve Işıl Reçber ile birlikte oturacak.