Kuaförüm Sensin Tayfun ile Berna arasında aşk mı doğuyor? çok merak ediliyor. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği jüri koltuğunda Bülent, Ersoy, Işıl Reçber, Adnan Serter, Seçgin Süngüç'ün oturduğu Kuaförüm  Sensin hafta içi her gün yeni bölümleriyle

Kuaförüm Sensin Tayfun ile Berna arasında aşk mı doğuyor? çok merak ediliyor. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği jüri koltuğunda Bülent, Ersoy, Işıl Reçber, Adnan Serter, Seçgin Süngüç'ün oturduğu Kuaförüm  Sensin hafta içi her gün yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Kuaför ve makyözlerden oluşan dört ekibin yarıştığı programda, her gün belirlenen konsepte uygun saç ve makyaj yapılıyor. Gün sonunda ise jürden puan alan takımlardan hafta boyunca en yüksek puanı alan ikili 10 bin TL'nin sahibi oluyor. En düşük puanı alan ekip ise programa veda ediyor.





Birçok duygunun da bir arada yaşandığı yarışmada bu hafta havada adeta aşk kokusu var. Kuaförüm Sensin'de başarılı çalışmaları kadar tarzıyla da izleyicilerin beğenisini kazanan Tayfun’da yeni yarışmacı Berna’nın gelmesiyle beraber değişen tavırlar rakiplerinin gözünden kaçmadı.



Konuşmaktan pek hoşlanmayan Tayfun’un rakibi Berna ile bol bol sohbet etmesi, genelde asık yüzle dolaşırken sürekli gülümsemesi ve nihayetinde siyahtan başka renk giymem derken renkli tişörtlere artık hayır dememesi, Tayfun’un Berna’ya karşı hoş duygular hissettiğini göstermiş oldu. Şimdi herkes bu değişimin hangi sonuçları yaratacağını merak ediyor. Hal böyle olunca Tayfun ile Berna arasında aşk mı doğuyor? çok merak edildi.



Kuaförüm Sensin Tayfun ve Berna arasında aşk mı doğuyor?

Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor! Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor!


Henüz böyle bir şey var mı yok mu bilemiyoruz. Ancak daha önce Kuaförüm Sensin yarışmasında Mira ve Tuna arasında aşk yaşanmıştı. Bu nedenle benzer bir drum Tayfun ve Berna arasında da yaşanabilir. İkilinin aralarının nasıl olacağını ilerleyen bölümlerde izleyip göreceğiz.





Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu kimdir? Nereli



Bena Kanberoğlu. 22 yaşındaki kuaför edinilen bilgilere göre Erzincan’lı. Lise mezunu olan Kanberoğlu Güzellik ve Saç Bölümünden mezun. Herhangi bir evliliği olmayan Kanberoğlu hırsı ve kararlılığı ile tanınmakta. Gerçekleştirmek istediği hayaller sadece Türkiye toprakları ile sınırlı değil. Kanberoğlu’nun en büyük hedeflerinden birisi adını ve yeteneğini bütün dünyaya göstermek. Kanberoğlu’na göre kimsenin ona güvenmesine gerek yok. Onun içinde olan özgüveni ona yetiyor. 11 senedir kuaförlük yapan profesyonel makyaj sanatçısı sanatla da oldukça içli dışlı. Tasarımla da uğraşan güzel kuaför saz çalabilmekte. Youtube alanına da girmeyi hedefleyen Kanberoğlu bahçe oturma takımları ve hobi eşyaları üretiyor.



Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kim? Kaç yaşında



Tayfun Ateşoğlu, 1978 Ankara doğumludur. 1989 yılında kuaförlük mesleğine başlamıştır. Moda, defile ve reklam çekimlerinde görev aldı. 2008 yılında Wella Uluslararası Trend Vision yarışmasında 1. olarak ülkemizi Portekiz’de temsil etti. Renklendirme uzmanı, saç tasarımcısı, eğitmen ve tiyator oyuncusudur.