Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin 23 Mart Pazartesi günü 245. bölümüyle ekranlara geliyor.

Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin 23 Mart Pazartesi günü 245. bölümüyle ekranlara geliyor. Her hafta kuaför ve makyözlerden oluşan dört takımın yarıştığı Kuaförüm Sensin'de arkadaşları ve jüriden en yüksek puanı alan ikili 10 bin TL'nin sahibi alıyor. En düşük puanı alan ekip ise yarışmaya veda ediyor. 50. hafta itibariyle best of yarışının başlayacağı yarışmada rekabet iyice artacak. Ancak 245. yeni bölümde Tuba Özay'ın yer lamaması kafaları karıştırdı. Peki Kuaförüm Sensin Tuğba Özay neden yok? Tuğba Özay ayrıldı mı? Geri dönecek mi? İşte detaylar...



KUAFÖRÜM SENSİN TUĞBA ÖZAY NEDEN YOK? AYRILDI MI

Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!


Kuaförüm Sensin'in yeni bölümünde jüri koltuğunda Tuğba Özay yoktu. Yarışmaya birkaç ay önce dahil olan Tuğba Özay'ın yarışmada niçin yer almadığı ise çok merak edildi. Geçtiğimiz günlerde mide kanaması geçiren Tuğba Özay, sağlık durumu nedeniyle yarışmadan ayrılmış olabilir.



Öte yandan Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yarışmadan ayrıldığını doğruladı.





KUAFÖRÜM SENSİN TUĞBA ÖZAY KİMDİR?



Tuğba Özay 1978 yılında Trabzon’da doğmuş olan bir mankendir. Annesi öğretmen olan Özay, ilkokulu İstanbul Yeşilbahar İlkokulu’nda ortaokul ve liseyi ise Fenerbahçe Lisesi'nde bitirmiş koyu bir Fenerbahçe taraftarı Iğdır ve daha sonra Haliç Üniversitesi'nde konservatuar ve tiyatro bölümünü bitirmiştir.  Üniversite yıllarından sonra mankenlik ajansına kayıt olan Tuğba Özay, 1995 Miss model of the world güzellik yarışmasında ikinci seçildi. Ardından Paris’e giderek burada kariyerini devam etmiştir. Mankenliği bırakmasının ardından çeşitli televizyon projelerinde de yer alan Özay son olarak 2016 yılında Survivor yarışmasında boy gösterdi. 2009 yılında İtalyan Ludovic Fattizzo dünya evine giren eski manken, 7 yıl sonra eşinden ayrıldı.