Kubilay Aka'nın mesajlaştığı kişi belli oldu. Çukur dizisinde Celasun karakteriyle ses getiren Kubilay Aka'nın mesajlaştığı Beyza Güneş kimdir? Nerelidir, kaç yaşındadır? Kubilay Aka ve Beyza Güneş'in mesajları ifşa oldu.

Kubilay Aka'nın mesajlaştığı kişi belli oldu. Çukur dizisinde Celasun karakteriyle ses getiren Kubilay Aka'nın mesajlaştığı Beyza Güneş kimdir? Nerelidir, kaç yaşındadır? Kubilay Aka ve Beyza Güneş'in mesajları ifşa oldu. İşte o ifşalar.



Kubilay Aka'nın mesajlaştığı kişi Beyza Güneş!

Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL! Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL!


Sabah saatlerinden beri gündem olan Kubilay Aka, mesaj attığı isim belli oldu. Kubilay Aka'nın kimle mesajlaştığı ortaya çıktı. Kubilay Aka, Beyza Güneş isimli İstanbullu bir Üniversiteli öğrenciyle mesajlaşmış. İşin içine tehditlerin girmesinin ardından canlı yayına bağlanan Kubilay Aka sonrası mesajlaştığı Beyza Güneş'ten de açıklama geldi. Beyza Güneş yaptığı açıklamada "Bir kaç gündür süren olaylarla ilgili şuan bir açıklama yapmıyorum. Konuda sabah canlı yayında adım geçtiği için ve olaylar canlı yayında ifşalandığı için bu yazıyı yazıyorum. Olayın kiminle olduğu apaçık ortada. Bir çok sayfa konuyla ilgili haber yapıyor. 1'se 10 söyleniyor orası ayrı konu Kubilay Aka'nın dediğine göre ben onu tehdit ediyormuşum. Kimse kusura bakmasın ama ağızdan çıkan sözlerle benim elimdeki belgeler çakışıyor. Bunu gerekirse yargıya taşır orda hesaplaşırız. Konuyla ilgili şuan sessizliğimi koruyorum" dedi.



Beyza Güneş kimdir? Kubilay Aka'yla ne mesajlaştı!



Beyza Güneş aslen İzmirli. Üniversite için geldiği İstanbul'da tek başına yaşıyor. Beyza Güneş, Kubilay Aka ve Miray Daner'in ayrılmasına sebep olan kişi olarak lanse edilmişti. Sabah saatlerinde Kubilay Aka bir canlı yayında tehdit ediliyorum diyerek mesajların gerçek olmadığın dile getirmişti. 



İşte Beyza Güneş..