Son Dakika üzücü haber! Ekranların en çok sevilen iki genç kuşak oyuncusu Kubilay Aka ve Alina Boz Koronavirüs'e yakalandı. Netflix'in Love 101 dizisiyle rekorlar kıran ilk sezon sonrası ikinci sezonu çekmek için sete gelen iki oyuncu da Koronavirüs'e ya

Son Dakika üzücü haber! Ekranların en çok sevilen iki genç kuşak oyuncusu Kubilay Aka ve Alina Boz Koronavirüs'e yakalandı. Netflix'in Love 101 dizisiyle rekorlar kıran ilk sezon sonrası ikinci sezonu çekmek için sete gelen iki oyuncu da Koronavirüs'e yakalandı. Ekranlarda Kubilay Aka Çukur ve ATV yeni dizisi Maraşlı dizisi seti de zora girdi ve tüm oyunculara test yapılıyor.



Ay Yapım imzasıyla Netflix için çekilen Love102 dizi setinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Başrol oyuncuları Alina Boz ve Kubilay Aka Covid test sonuçları pozitif çıktı ve çekimler durduruldu.



Çukur ve Maraşlı seti apar topar koronavirüs testine!



Show TV ekranlarında pazartesi günü yeni sezonu başlayacak olan Çukur ile çok yakında ATV'de başlayacak Maraşlı dizisi oyuncuları apar topar teste çağrıldı. Dizi setlerinde mecburi olan Koronavirüs çekimlerinde Kubilay Aka ilk bölümde yer aldı ve o zaman test sonucu negatifti.



Çukur, Maraşlu ve Love 102 dizi çekimleri uzun bir süre durduruabileceği gelen bilgiler arasında.

IBAN Numarasına Ödenecek, 100.000 TL'ye Kadar İsteyen Hemen Alacak! IBAN Numarasına Ödenecek, 100.000 TL'ye Kadar İsteyen Hemen Alacak!