Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un içki içip dans ettiği görüntüler yayınlandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un içki içip dans ettiği görüntüler yayınlandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un içki içip dans ettiği görüntüler yayınlandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un içki içip dans ettiği görüntüler yayınlandı. Peki görüntülerde kişi Mehmet Nuri Ersoy mu?

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!


Turizm Bakanımız kim?



Bir çok sosyal medya sitesi Turizm Bakanı dans edip içki içtiği görüntüleri yayınlanıyor. Ancak Turizm Bakanımız kim? araması Google'da en çok aranan isim oldu. Peki Turizm Bakanımız kim? Adı ne? Kaç yaşında? Mehmet Nuri Ersoy'u tanıyalım.



Video gerçek mi?



Video'nun gerçekliği konusunda bizim herhangi bir açıklama yapmamız doğru olmaz ancak kurma bir video ise gereken yapılır. Biz bu görüntüleri ve videoyu yayınlanmıyoruz ancak kendisi hakkında bilgileri verelim.



Mehmet Nuri Ersoy kimdir?



1968 doğumlu Ersoy, İstanbul doğomlu. Alman lisesinde öğrenimini tamamlayarak İstanbul Üniversitesi İngilizce işletme bölümü mezunudur. 33 yılı aşkın turizm sektöründe otelcilik yapan Ersoy, Türkiye Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapmaktadır. Mehmet Nuri Ersoy, iki çocuk babasıdır.