Kurtlar Vadisi dizisi başlıyor! Şubat ayına yetişmesi için çok hızlı transfer yapan Kurtlar Vadisi Serenay Sarıkaya transferiyle dizi sektörünü salladı! Kurtlar Vadisi dizisine bomba bir transfer gerçekleşti. Yayınlandığı döneme damga vuran Kurtlar Vadis

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı
Kurtlar Vadisi dizisi başlıyor! Şubat ayına yetişmesi için çok hızlı transfer yapan Kurtlar Vadisi Serenay Sarıkaya transferiyle dizi sektörünü salladı! Kurtlar Vadisi dizisine bomba bir transfer gerçekleşti. Yayınlandığı döneme damga vuran Kurtlar Vadisi Kaos dizisi Show TV'de yayınlanacak. Kurtlar Vadisi başrol kadın oyuncusu Serenay Sarıkaya oldu!

Serenay Sarıkaya Kurtlar Vadisinde!

Yeni dizisi için uzun süredir ince eleyip sık dokuyan Serenay Sarıkaya, tarihinde ilk defa silahla tanışıyor. Aşk dizilerinden görmeye alıştığımız Serenay Sarıkaya bambaşka bir rolle Kurtlar Vadisi dizisine katıldı! Ekranlarda Serenay Sarıkaya fırtınası esecek.

Serenay KGT başına geçiyor!

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde Necati Şaşmaz karakteri Polat Alemdar biraz daha geride kalacak. Çok sürpriz isimlerle cast çalışmalarını yapan Kurtlar Vadisi türk dizi tarihine damga vuran bir sezon için hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Serenay Sarıkaya transferiyle adeta level atlıyor! Serenay Sarıkaya'nın 30'lu yaşlarında genç başarılı KGT elemanı olacağı ve KGT başına geçeceği öğrenildi.

Serenay'a erkek başrol aranıyor!

Bu zamana kadar çıkarttığı bir çok oyuncu şu anda başrollerde yer alan Kurtlar Vadisi, yine noname bir ismi Serenay'la aşk ve başrol yaşaması için ekrana getirecek. Serenay Sarıkaya için ismi belli olmayan bir erkek başrol dizinin ikinci kilit ismi olacak.

Gladio benzer senaryo!

Kurtlar Vadisi, sinemalarda yer alan Kurtlar Vadisi Gladio filmi gibi gerçek konularla ekrana getirecek. İlk 3 bölümü yazılan dizi oyuncu kadrosunu tamamlayıp sete çıkmaya hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi ne zaman hangi kanalda başlayacak?

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi kendi kanalında yayınlanacak. Show TV ile anlaşan Kurtlar Vadisi, gün içinde perşembe olmayacağı düşünülüyor. Kanaldan ilk olarak Salı akşamlarına Kurtlar Vadisi yayınlama isteği Necati Şaşmaz'a iletildi. Kurtlar Vadisi Şubat 2021'de ekranlara gelecek.

Acunda istiyor!

Kurtlar Vadisi ve Show TV yönetimi resmi olarak Kurtlar Vadisi duyurusu yapmadı. Ancak kulislerden gelen bilgilere göre Acun Ilıcalı'nın Kurtlar Vadisi için Necati Şaşmaz'la gizli bir görüşme yaptığı. Bu görüşmeyi Beyazıt Öztürk'ün ayarladığı gelen bilgiler arasında. Kurtlar Vadisi Show TV ile bu ay içinde duyuru gelmezse kesin olarak Exxen'de yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi hayranları Serenay Sarıkaya ve kanal açıklaması bekliyor. Ocak ayında Necati Şaşmaz tarafından Kurtlar Vadisi resmi Kaos duyurusu gelecek.