ATV ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'da minik oyuncu Ahmet kimdir? Kuruluş Osman çocuk oyuncu Ahmet'i kim canlandırıyor? Ekranların rekorlar kıran Kuruluş Osman dizisinde Ahmet karakteriyle rol alan minik oyuncu şimdiden merak konusu oldu. Diriliş

ATV ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'da minik oyuncu Ahmet kimdir? Kuruluş Osman çocuk oyuncu Ahmet'i kim canlandırıyor? Ekranların rekorlar kıran Kuruluş Osman dizisinde Ahmet karakteriyle rol alan minik oyuncu şimdiden merak konusu oldu. Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan küçük Osman'a çok benzeyen Ahmet o mu değil mi soruları da sıklıkla cevap arıyor.

Kuruluş Osman Ahmet kim?



Kuruluş Osman dizisinde Ahmet, Bala ve Osman'ın oğulları olacak. Babasını şehit veren Ahmet'e Bala Hatun sahip çıkmış ve Osman'la ortak kararla oğulları yapma kararı almıştır.

Kuruluş Osman Ahmet'i kim oynuyor?

Kuruluş Osman dizisi Ahmet karakteri oynayan Çocuk oyuncu hakkında henüz bir bilgiye sahip değiliz. Hem jenarikte hem oyuncu kadrosunda Ahmet'in ismi gerçek adı yazmıyor. Ancak en yakın zamanda Kuruluş Osman Ahmet'i hangi oyuncunun canlandırdığını açıklayacağız.