Her çarşamba yeni bölümüyle ekranlara gelen Kuruluş Osman dizisinde sezon finali yaklaştıkça heyecan artmaya başladı. 17 Haziran akşamı da 26.

Her çarşamba yeni bölümüyle ekranlara gelen Kuruluş Osman dizisinde sezon finali yaklaştıkça heyecan artmaya başladı. 17 Haziran akşamı da 26. bölümüyle ekranlara gelen yeni bölümünde heyecanlı gelişmelerin olduğu dizide Konuralp'in öleceği iddiaları izleyenleri üzdü. Hal böyle olunca Kuruluş Osman Konuralp öldü mü? Eren Vurdem diziden ayrıldı mı çok merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik. 



Başrollerini Burak Özçivit ve Ragıp Savaş'ın paylaştığı Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey dönemi anlatılıyor. Öte yandan Osman Bey'in yakın arkadaşı olan Konuralp karakteri de dizi için büyük bir önem taşıyordu. Diziye sonradan dahil olan Eren Vurdem ise Konuralp rolünün hakkını veriyordu. 





Kuruluş Osman Konuralp ölecek mi?



Konuyla ilgili net bir bilgi yok ancak Kuruluş Osman dizisinde Konuralp ölerek diziye veda edecek. Osman Bey'in en yakınlarından biri olan Konuralp gerçek tarihten farklı olarak diziden daha erken ayrılacak.

Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme! Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme!


Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde; Konuralp ağır şekilde yaralandı ve daha da kötüsü Konuralp’in yaraları mikrop kaptı. Şifacılar Konuralp için yaşamaz dedi; Konuralp kardeşi Göktuğ’u Osman Bey'e emanet etti ve vefat etti.





Eren Vurdem Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı mı?



Eğer yukarıda söylediğimiz gibi Konuralp ölerek diziye veda ederse Eren Vurdem de diziden ayrılacaktır. Öte yandan Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonu için Eren Vurdem herhangi bir anlaşma yapmadı. Bu nedenle Vurdem'in diziden ayrılması yüksek ihtimalle gerçekleşecektir.



Kuruluş Osman Konuralp gerçekte kimdir?



Konuralp, Osman Bey'in yanında uzun süre savaş vermiş sonrasında da en önemli komutanlardan olmuştur. Konuralp en çok fetih yapan komutanlardan biridir. Osman Bey'den sonra da komutanlığına devam eden Konuralp, Orhan Bey döneminde Adapazarı, Akyazı, Mudurnu Aydos’u, Düzce, Mengen ve Gerede civarlarını fethetmiştir.



Konuralp, Orhan Bey döneminde Bursa’nın fethinden sonra vefat etmiştir. Orhan Bey, Konuralp'e bağlı tüm yerleri Şehzade Murad’ın emrine verilmiştir.