Kuruluş Osman Prenses Adelfa kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında çok merak edildi. Başrollerini Burak Özçivit, Ragıp Savaş ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun paylaştığı Kuruluş Osman 24 Haziran Çarşamba akşamı 27.

Kuruluş Osman Prenses Adelfa kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında çok merak edildi. Başrollerini Burak Özçivit, Ragıp Savaş ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun paylaştığı Kuruluş Osman 24 Haziran Çarşamba akşamı 27. bölümüyle ekranlara geliyor. Osman Bey'in ata toprakları için mücadele ettiği sezon finalinde Prenses Adelfa karakteri dikkat çekti. Haliyle Prenses Adelfa kim? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik.



Kuruluş Osman Prenses Adelfa kimdir?



Kuruluş Osman dizisinin 17. bölümünde kadroya dahil olan Prenses Adelfa, zorunlu bir evlilik yapan bir prenses olacak; zira güçlü Moğol’a kız vermek Bizans için  o dönemde büyük bir şereftir bu Bizansı Zalim Moğol’un elinden kurtarırken bu ittifak ile Bizans Türkler karşısında da büyük bir üstünlük elde edecektir bu nedenle de Prenses Adelfa’nın moğol valisi Geyhatu’nu sevip sevmemesinin bir önemi yoktur; ancak Prenses Adelfa aşka değer veren genç ve güzel bir prensestir. Zorla evlilik ona göre değildir; Prenses Adelfa aşık olmayı istemektedir. Peki Prenses Adelfa'yı kim canlandırıyor? 



Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!


Kuruluş Osman Prenses Adelfa gerçek adı ne? Kaç yaşında



Hazal Adıyaman, 22 kasım 1994 de İstanbul’da doğmuştur ve 26 yaşındadır. 1.67 boyunda 54 olan Hazal Adıyaman, dizilerden önce güzelliği ile reklam filmlerinde dikkat çekmiştir. İlk ekran deneyimini Rexona 8×4 reklamında yaşayan Adıyaman, daha sonra ilk oyunculuk deneyimini ise Muhteşem Yüzyıl dizisi yaşamıştır. Aşkın Bedeli isimli günlük dizi de oyunculuğunu iyice pişiren yetenekli güzel daha sonra Kiraz Mevsimi ve Hanım Köylü dizilerinde küçük rollerde yer alarak şöhret basamaklarını bir bir tırmanmıştır. Güzel oyuncunun şöhreti yakaladığı dizi ise Kalbimdeki Deniz dizisi olmuştur.