Kuruluş Osman Turgut Alp gelecek mi? Kuruluş Osman Turgut Alp gerçekte kimdir, Turgut Alp nasıl ölüyor, Turgut Alp kim oynuyor soruları bu akşam Kuruluş Osman 35. bölümüne damgasını vuracak gibi duruyor.

Kuruluş Osman Turgut Alp gelecek mi? Kuruluş Osman Turgut Alp gerçekte kimdir, Turgut Alp nasıl ölüyor, Turgut Alp kim oynuyor soruları bu akşam Kuruluş Osman 35. bölümüne damgasını vuracak gibi duruyor. Peki Zabit Samedov kimdir? Zabit Samedov oyuncu mu gibi sorular da bu ünlü sporcu isim ve Turgut Alp karakterinin Kuruluş Osman'da bir araya gelmesi sebebiyle çok araştırılıyor. Peki Turgut Alp kimdir? Nasıl ölüyor suallerinizin yanıtı ile birlikte Turgut Alp kimdir Zabit Samedov kimdir sorularınızın yanıtları sizlerle.

Daha önce hiç duymadığınız bir isim oyuncu olmasa da tüm dünyanın bildiği bir sporcu bu akşam Kuruluş Osman dizisine dahil olacak Zabit Samedov kimdir nerelidir derseniz sizler için yaptığımız araştırmamızda dünyaca ünlü kick boks şampiyonu karşınıza çıkacaktır. Özellikle de Azerbaycan'ı kick boks ta tüm Avrupaya tanıtan isim Zabit Samedov Kuruluş Osman kadrosuna dahil oldu. Hem de Turgut Alp karakteri ile.

Çabukluğu, ayak hareketlerinin kuvveti ve sıçrayarak vurduğu yumrukları ile rakibini her keresinde nakavt etmeyi başaran Zabit Samedov u bir de oyuncu gözüyle görelim...

Geçtiğimiz aylarda Kuruluş Osman setini ziyaret etmesi sonrasında ortaya Zabit Samedov KuruluşOsman'a dahil olcak denilmişti ve denilen de oldu. Turgut Alp karakteri ile bizlerle olacak isim olan Zabit Samedov u daha da çok seveceksiniz.  Evet özellikle de tarihseverlerin çok merak ettiği Turgut Alp karakteri bu akşam geliyor.



Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada, "Tüm dünyada başarılarıyla göğsümüzü kabartan Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov, Kuruluş Osman dizisine katıldı. Can Azerbaycan’a selam olsun. Ordularımız Muzaffer olsun" dedi.


Zabit Samedov kimdir?


Zabit Samedov
Doğum Tarihi
21 Temmuz 1984 (36 yaşında)
Gürcistan
Burç
Yengeç
Memleket
Azerbaycan
Meslek
Boksör, Kickboksçu, Oyuncu, Sporcu
Cinsiyet
Erkek
Boy
1.83 cm
Kilo
98 kg
Popülarite
#6833 (10794 kişiden)
Oynadığı Diziler
Kuruluş Osman (2019)
Turgut Alp

Turgut Alp gerçekte kimdir


1334 35 yılında sağ olduğu bilinmekte iken �negöl bölgesinde yaşadığı bilinmektedir tarihte Burası Turgut diye anılmaktadır Ertuğrul Gazi ve Osmangazi yakın arkadaşı olarak tanınan Turgut Alp orhangazi'ye bile hizmet etmesi ile tarihte adı anılmaktadır tarihi desteklere göre Turgut Başkan 125 yaşında öldü bilinmektedir mezara İnegöl'de turgutalp Köyü mezarlığında bulunmakta iken Onursal Bir mezar olması ile bilinmektedir 1988 senesinde kuruluş Osmancık dizisinde Turgut Alp'i Zekai Müftüoğlu canlandırmak tayken 4 yılında başlayan Diriliş ertuğrul'da karakterini Cengiz Coşkun canlandırmıştır

Turgut Alp Nasıl ölmüştür


Turgut Alp, Köse Mihal ile birlikte Orhan Gazi'nin yanında Atranos yani Orhaneli'nin fethine katılmıştır. Orhan Bey'in geldiği haberini alan Atranos hâkimi hisardan kaçarken bir kayadan düşüp ölmüştür ve kale kolayca ele geçirilmiştir.