5 Şubat 2020 Çarşamba reyting sonuçları kim kazandı. Kuruluş Osman ve Benim Adım Melek dizileri oyuncularıyla beraber sosyal medya ve televizyon reytinglerinde kapıştı.

5 Şubat 2020 Çarşamba reyting sonuçları kim kazandı. Kuruluş Osman ve Benim Adım Melek dizileri oyuncularıyla beraber sosyal medya ve televizyon reytinglerinde kapıştı. Peki Kuruluş Osman mı Benim Adım Melek mi kazandı?  5 Şubat 2020 Çarşamba reytingleri kazanan kim oldu? Öte yandan yeni başlayan iki dizi Doğduğun Ev Kaderindir ve Zemheri reyting listesinde nerede yer aldı?



Reytinglerde Kavga çıktı!



5 Şubat Çarşamba reytingleri yer yerinden oynadı. Kuruluş Osman ve Benim Adım Melek oyuncularıyla beraber sosyal medyada savaş başlattı. Twitter ve bir çok listede Kuruluş Osman mı Benim Adım Melek mi lider olacak merakla bekleniyor. Zorlu çarşamba günü ilk defa geçtiğimiz hafta reytinglerde yenilen Benim Adım Melek, Kuruluş Osman' dan liderliği geri aldı mı? Peki kazanan kim oldu?



En zorlu akşamlardan biri!



Pazartesi akşamı televizyon en zorlu akşamlarından biri. Pazartesi günü Show TV ekranlarında Çukur, Star TV ekranlarında Sefirin Kızı, ATV ekranlarında Kim Milyoner Olmak İster, FOX TV ekranlarında Yasak Elma, Kanal D ekranlarında Zalim İstanbul ve TRT 1 ekranlarında Vuslat yayınlanıyor. TV8 bu akşam savaşa yeni bir işle girmedi ancak Recep İvedik gibi en çok izlenen filmlerden birini yayına aldı.



13 Ocak 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları!



Dizilerin başlamasıyla reyting savaşı başladı. Çukur ve Sefirin Kızı 13 Ocak reytinglerinde zirvede yer alırken, Yasak Elma onları takip etti. Zalim İstanbul dördüncü dizi olurken Vuslat için yolun sonuna gelindi. Dizileri Kim Milyoner Olmak İster takip ederken, Recep İvedik ne zaman yayınlansa yine iyi bir reyting aldı.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


Kuruluş Osman mı Benim Adım Melek mi daha çok izleniyor?



En çok merak edilen zirve kimin olacak sorusu. Ana Haber'de Fatih Portakal FOX Ana haber rakipsiz giderken dizilerde reyting rekorları kıran Kuruluş Osman  ve Benim Adım Melek ne yapacak, hangisi zirvede yer alacak sabah 10:00'da belli olacak.