Show TV'nin çok sevilen Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? Kuzey Yıldızı bugün var mı yok mu? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi neden yayınlanmıyor? 18 Nisan 2020 Show TV Yayın akışı değişti. Kuzey Yıldızı niçin yayınlanmıyor? Kuzey Yıldızı İlk

Show TV'nin çok sevilen Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? Kuzey Yıldızı bugün var mı yok mu? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi neden yayınlanmıyor? 18 Nisan 2020 Show TV Yayın akışı değişti. Kuzey Yıldızı niçin yayınlanmıyor? Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? Kuzey Yıldızı yayınlanmama kararı aldı. Peki Kuzey Yıldızı ne zaman yayınlanacak? Show TV 18 Nisan 2020 yeni yayın akışı geldi.



Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? Kuzey Yıldızı dizisi neden yayınlanmıyor?



Ekranların sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yayınlanmıyor? Cumartesi akşamının rekor kıran komedisi Kuzey Yıldızı dizisi yayınlanmama kararı aldı. Show TV ekranların en çok sevilen dizileri arasında yer alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk  neden yayınlanmıyor? Kuzey Yıldızı bitti mi final mi yaptı? akıbeti merak ediliyor. İşte detaylar...

Asgari ücretle çalışan kişilere müjde! Ziraat bankası 50.000 TL verecek! Asgari ücretle çalışan kişilere müjde! Ziraat bankası 50.000 TL verecek!




Kuzey Yıldızı neden yayınlanmıyor? Show  TV bugün var mı yok mu?



Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin birkaç hafta önce corona virüs nedeniyle seti durdu. Son olarak 27. bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizi ne yazık ki 18 Nisan akşamı izleyici karşısında olmayacak. 



Kuzey Yıldızı İlk Aşk​​​​​​ yeni bölüm ne zaman?



Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı komedi dizisinin çekimleri Ordu'da yapılıyor. Ancak corona virüs sebebiyle geçtiğimiz günlerde çekimlerine ara verilen Kuzey Yıldızı dizisi yeniden ne zaman sete çıkacak belli değil. Bu nedenle 28. bölümün yayın tarihi konusunda bir şey söylemek mümkün değil.





Show TV yayın akışı 18 Nisan 2020 Cumartesi!



Show TV 18 Nisan 2020 yeni yayın akışı geldi. Show TV 18 Nisan Cumartesi günü yenilenen yayın akışında Kuzey Yıldızı yerine Güldür Güldür Show ekranlara gelecek. Yani Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 18 Nisan Cumartesi günü yeni bölümü kesin olarak yayınlanmayacak.