Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm var mı yok mu? Show Tv 4 Nisan 2020 yayın akışı her yerde aranmaya başladı. Başrollerini İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi son olarak 26.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm var mı yok mu? Show Tv 4 Nisan 2020 yayın akışı her yerde aranmaya başladı. Başrollerini İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi son olarak 26. bölümüyle ekranlara gelmişti. Ardından 27. bölüm fragmanı yayınlanan dizinin 4 Nisan 2020'de ekranlarda olup olmayacağı çok merak edildi. Çünkü corona virüs nedeniyle birçok dizinin seti durdu ve ekranlar boş kaldı. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm yayınlanacak mı?





KUZEY YILDIZI İLK AŞK BU AKŞAM VAR MI YOK MU?



Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Yani 4 Nisan Cumartesi akşamı Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümüyle Show TV'de ekranlara gelecek.

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?



Yıldız, istemeden de olsa böyle bir şeye sebep olduğu için büyük bir vicdan azabı içindedir. Bu aşk sonunda ikisinden birinin sonu olacaktır. Buna dur demesi gerekmektedir. Kuzey, verdiği büyük sınavın sonunda ödülle karşılaşacağını zannederken öncekinden daha büyük setlerle burun buruna gelir. Yıldız, hiç olmadığı kadar kesindir. Talihsiz aşığımız Kuzey, elini neye atsa sonunda hüsrana uğramaktadır. Varlığıyla çözemediğini, yokluğuyla çözmeye karar verir. Böyle de çözülmüyorsa eğer belki de Yıldız haklıdır. Bu aşk, ikisine de sadece acı vermektedir. Bunu anlamasının tek bir yolu vardır. Bu yüzden sırra kadem basar.