Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman? Kuzey Yıldızı İlk Aşk hangi tarihte başlayacak? her yerde aranmaya başladı. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk haftalar önce corona virüs nedeniyle çekimlerine ara vermişti.

Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman? Kuzey Yıldızı İlk Aşk hangi tarihte başlayacak? her yerde aranmaya başladı. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk haftalar önce corona virüs nedeniyle çekimlerine ara vermişti. Ancak geçtiğimiz günlerde başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı ekibi Ordu'da yeniden sete çıktı. Haliyle cumartesi akşamları dizinin yeni bölümlerini iple çeken izleyiciler ise Kuzey Yıldızı ne zaman ekranlara dönecek? Kuzey Yıldızı 28. bölüm ne zaman? çok merak edildi. İşte detaylar...



Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ne zaman başlayacağı çok merak ediliyordu. Beklenen tarihi dizi için çekimlerde olan başrol oyuncularından geldi. Peki Kuzey Yıldızı 28. bölüm ne zaman yayınlanacak?

0.99 Faizlerle Nakit NİSAN Ayında Başlayacak! Son Dakika 3 Kamu Bankası Tarafından Yeni Açıklama Yapıldı! 0.99 Faizlerle Nakit NİSAN Ayında Başlayacak! Son Dakika 3 Kamu Bankası Tarafından Yeni Açıklama Yapıldı!




Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman?



Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü 6 Haziran Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak.



Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde neler oldu?



Herkes seferber olup Kuzey'i ararken Kuzey'in umutları tükenmek üzeredir. Belki de masal tersine dönecektir ve bu sefer kırmızı saçlı Rapunzel, prensini kurtaracaktır. O olmazsa, ölümüne pampası gelip kurtaracaktır kesin. Sefer'in kalbi temizdir ve onu nerde olursa olsun bulacaktır. Kuzey, mutlu sonlu sandığı inzivasında, hazin sona doğru ilerlemektedir.