Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Kuzey Yıldızı ilk aşk hayranlarına kötü haber geldi! Yayınlandığı cumartesi akşamları rekorlar kıran Kuzey Yıldızı dizisi hayranları bu akşam ekran başına geçtiğinde kötü haberi aldı. Show TV ani bir kararla K

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Kuzey Yıldızı ilk aşk hayranlarına kötü haber geldi! Yayınlandığı cumartesi akşamları rekorlar kıran Kuzey Yıldızı dizisi hayranları bu akşam ekran başına geçtiğinde kötü haberi aldı. Show TV ani bir kararla Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisini yayınlamaktan vazgeçti. İşte Show TV'den yapılan o açıklama.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk hayranlarına kötü haber!

Show TV, 2 Ocak cumartesi akşamı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisini yayınlamama kararı aldı. İlk olarak yayınlanacağı açıklanan Kuzey Yıldızı dizisi yayın akışından çıkartıldı. Show TV, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yerine yeni bir film yayınlayacak. Kuzey Yıldızı hayranlarını çok üzecek haber geldi. İşte o karar.

Show TV yayın akış değişti!

Show TV, Kuzey Yıldızı dizisi yerine bu akşam Nasipse Olur filmini ekranlara getiriyor! Show TV'den yapılan açıklamaya göre Kuzey yıldızı dizisi yeni bölümü yayınlanmıyor! Show TV, Kuzey Yıldızı dizisi yeni bölümü bekleyen hayranlarına kötü haber geldi!

Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman?

Show TV ekranlarının cumartesi gününü en çok izlenen dizisi Kuzey Yıldızı yeni bölüm tarihi belli oldu! Kuzey Yıldızı dizisi yeni bölümü 9 Ocak cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Show TV yeni dizisi bir günlük aranın ardından ekran macerasına başlayacak!

Kuzey Yıldızı final mi olacak!

Sosyal medya ve haber sitelerinde yer alan Kuzey Yıldızı final olacak haberlerine de açıklama geldi. Kuzey Yıldızı dizisi 2021 - 2022 sezonunda da ekranlara geleceği öğrenildi. Cumartesi akşamları reytinglerin birazını kaptıran ekip, Gönül Dağı karşısında az reyting alsa da total de Show TV en çok izlenen dizileri arasında. Kuzey Yıldızı dizisi bitmesi söz konusu değil!

Kuzey Yıldızı 9 Ocak var mı?

Show TV fenomen dizisi Kuzey Yıldızı dizisinden güzel haber geldi! Kuzey Yıldızı 9 Ocak cumartesi akşamı ekran macerasına başlıyor ve dizi kaldığı yerden devam edecek.