La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? Netflix saat kaçta yayınlanacak? her yerde aranmaya başladı.

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? Netflix saat kaçta yayınlanacak? her yerde aranmaya başladı. Birçok insanın büyük bir heyecanla beklediği La Casa De Papel yeni sezon için geri sayım başladı. 3 Nisan'da yayınlanacak olan dizi bugün Netflix kataloğundaki yerini alacak. 



Bir suç dehasının planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesi'ne kilitlemesi ile başlayan macera izleyenleri çok farklı yerlere götürecek. Peki La Casa De Papel saat kaçta yayınlanacak? Hadi gelin birlikte bakalım...



La Casa De Papel dizisinin yeni sezonunda, Profesör, Denver, Tokio, Rio, Raquel Murillo ve Estocolmo karakterlerinigörmeye devam edeceğiz. Dizinin daha önceki sezonlarında öldüğü görülmesine rağmen Berlin karakterini de bir süre daha dizide izleyeceğiz. Son sezonda vurulan Nairobi’yicanlandıran Alba Flores de 4. sezonda dizide yer almaya devam edecek. Profesör’ün kontrolünü kaybedeceği, Raquel’in eski hayatına dönme şansı yakalayacak.





LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NASIL İZLENİR? SAAT KAÇTA YAYINLANACAK? 



Netflix'in başarılı dizisi La Casa De Papel'in 4. sezonu 3 Nisan 2020 tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Dizi saat 10:00 civarında yayında olacak. Öte yandan La Casa De Papel 4. sezon nasıl izleyebilirim? diye soracak olursanız da hemen cevaplayalım.



Dizinin hem yeni sezonunu hem de önceki sezonlarını izlemek için bir Netflix üyeliği oluşturmanız gerek. Ücretli bir dijital platform olan Netflix'in aylık ödemeleri için farklı farklı paket seçenekleri bulunuyor. Bunlardan uygun olanı seçerek La Casa De Papel ve daha bir çok yapımı izleyebilirsiniz. Öte yandan yeni sezonun bölüm isimleri de belli oldu. Peki La Casa De Papel 4. sezon bölüm isimleri ne?

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!




LA CASA DE PAPEL 4. SEZON BÖLÜM İSİMLERİ AÇIKLANDI



La Casa de Papel’in 4. Sezonundaki bölüm isimleri Netflix Türkiye’nin Instagram hesabından yapılan bir paylaşımla netlik kazandı. Yaşanan heyecanı anlatabilmek adına “Bu gece nasıl uyuyacağım…” notuyla paylaşılan isimlere birçok yorum geldi. Beklenen sezona ait bölümlerin isimleri şu şekilde sıralandı: Oyun Bitti, Berlin’in Düğünü, Anatomi Dersi, Paso Doble, 5 Dakika Önce, Teknik Nakavt, Çadırı Vurmak ve Paris Planı.



LA CASA DE PAPEL SON SEZONDA NELER OLDU?



Dizinin son sezonunda Rio'yu özgürlüğüne kavuşturmak için bir araya gelen Profesör ve ekibi, bu kez İspanya Merkez Bankası için cüretkar ve tehlikeli bir plan yapar. Direnişin halen devam ettiği filmin final sahnesinde Raquel Murillo için verilecek cezanın 3 yıl olması korkuturken ekibi satıp satmayacağı da merak edilmişti.