Netflix açıkladı! La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel bitiyor mu? Final mi yapacak? her yerde aranmaya başladı.

Netflix açıkladı! La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel bitiyor mu? Final mi yapacak? her yerde aranmaya başladı.  Yayınlandığı ilk sezon itibari ile dünya çapında büyük ses getiren soygun hikayesi La Casa De Papel'in yeni sezonuyla ilgili açıklama Netflix'ten geldi. Peki La Casa De Papel 5. sezonda final mi yapacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Alex Pina imzalı İspanyol yapımı La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Úrsula Corberó,Álvaro Morte,Itziar Ituño gibi oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezonda final yapacağı tarih de belli oldu.

İlk iki sezonda  darphane soygununu gerçekleştiren ekip, 3. ve 4. sezonda ise İspanya Merkez Bankası'nı hedef almıştı. Ekibin yeni üyeleriyle beraber büyük bir soygun planını devreye sokan Profesör, 3. sezon sonunda kapana kısılmıştı. Ekibin yeni üyesi Raquel, polisler tarafından yakalanmıştı.

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman?

La Casa De Papel 5. sezon için Netflix resmi Twitter adresinden tarih verdi. La Casa De Papel, henüz yayın tarihi belli olmayan 5. sezonuyla final yapacak.